UP
смяна на оригинални батерии за APC е 300-450лв на UPS, няма смисъл да се дават толкоз пари след като например има ARTronic, по евтини и отлични!Първоначално публикувано от ivbrada
аз имам 3 от 4 години и съм сменял батерии преди 6м и ремонт на 1 от UPSите 10лв заради прецакан транцистор.
2000VA или 2200W е 380лв а оня с APCтата като е богат да ръси хиляди сега да им сменя батериите хахха
аз съм дал общо 2*150 + 380 + 10 ремонт = 690лв за 3 UPSа общо 4KVA вече 4 години не съм сменял батерии!
В момента единия плаче за смяна на акумолаторите, та събирам парички...да не казвам колко....
==>събирай, събирай
Иначе са висок клас машини, може да се разчита 100% на тях!
==>да може да са висок клас ама и дълбоко бъркат в джоба
а ти по малко от 10 бона не си дал за тия 3 по 3000VA и всеки с ПО 10 акумулатора
Аз не мога да разбера къде си тръгнал да сравняваш UPS от висок клас и качествена изработка със UPS турска изработка.
За домашни потреби ти върши работа стига да не ти запали дома (имал съм случаи на опит за запалване но от Inform, който е пак турски UPS).
За места където има прецизна апаратура определено никога не бих сложил ARTronic (ако зависи от мен).