Здравейте, от къде може да се намери пластмасова или ламаринена тава за монтиране под външното тяло на климатик ?
Здравейте, от къде може да се намери пластмасова или ламаринена тава за монтиране под външното тяло на климатик ?
"Аляска 2000""ж.к. Гео Милев"- СОФИЯ -тава от ламарина боядисана с бяла боя - беше 15 лева преди 10-ина дни сега има нови тави и не съм сигурен в цената...но е в рамките на 20 лева.
@wiglly, ползата от този аксесоар е съмнинтелна. А естетиката - отвратителна. Помисли си, дали наистина имаш нужда от него.
@rkk, винаги съм се чудил на бекото в подписа ти, как точно се появи там...?![]()
''ползата от този аксесоар е съмнинтелна. А естетиката - отвратителна. Помисли си, дали наистина имаш нужда от него."
Полза-никаква,ама ако човека има цирикащи комшии...
Wiglly,ако ти е хубава машината и не замръзва-сложи си дренажа ,ако замръзва-гледай тавата да е на 25-30см от климатика,че хваща висулка,а ти-кофата с топла вода.
Въобще не се набутвай за "тава за климатик" ето ти идеалното решение
![]()
Това е шегичка - нормален човек няма да сложи такава простотия.
Касап - какво се чудиш на Бекото - то си е обяснено -след време,когато имам паричките ще го сменя с УРУРУ САРАРА...взех го преди година и половина за една малка кухня в която се пуши и съм доволен от него ,като изключиме дрънченето на вътрешното тяло.
забравили са сифона да сложат май.... ама иначе мивката е нова и цената и стои![]()