Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Продава: ATI 4670

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Продава: ATI 4670

Цитат Първоначално публикувано от kiselina
    Аман от подобни ТАРИКАТИ като ПРОДАВАЧА на карта.Разбирам че искаш да си продадеш старата и ползвана карта на цена ИЗГОДНА за ТЕБ! , но тука доматите не ядем с колците КОЛЕГА. Реално видео картата която продаваш струва НОВА 128лв и то това не е референтния модел като твоята карта а модела които е с охлаждане ARCTIC COOLING което е с класи по тихо и по ефективно от това с което е твоята карта.

http://www.vario.bg/215/5491/sapphir...670-1gb-gddr3- - 128лв

п.с Реално картата продавана от теб вече втора ръка не струва повече от 80лв.Колкото и да не ти се иска това са реалностите на пазара.
    Аман и от мен "колега" от подобни заучени и изтъркани изрази, като от хората коментиращи обявата ми, което грам не ги засяга по никакъв начин. Разбирам някой да иска да купи картата, но да си говорим е така защото нямаме какво друго да правим е меко казано безмислено. Хора вложете енергията си за нещо полезно. Когато ми пишете и коментирате мен или обявата ми, аз не го приемем и всичко това остава като подарака който някой не желае... за подателя.

Реално моята карта струва толкова колкото някой би дал за да я има. Ако това са 10лв. ще се пукнете ли от яд?!? Стегнете се, реалноста е едно, коментарите съвсем друго. До сега спазвам добрият тон, не ме карайте да го променя, много е лесно, по-трудно е да си позитивен.

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    предвид разгорялите се страсти, които съвпаднаха с промяна в Правилата и т.н., предлагам на продавача темата да се заключи, а той да си пусне нова, в която нещата да са по-изчистени, и с коментари от страна на всички желаещи, съобразени с новите Правила

съгласен ли си, raiders?
    Хм нямам нищо против да се коментира всичко свързано с обявата ми от хора който имат интерес. Не желая да се заключва темата ми или да се трие каквото и да е, и не искам това да е чат и да отгорарям на някой повече от веднъж.

За всичко друго направете отделна тема, вече го написах по-горе, и коментирайте колкото и каквото искате, за домати, колци и цени.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Нова цена 110лв.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Нова цена 99лв. с оставаща гаранция година и два месеца.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

Колега ще актуализираш ли цената интерсувам се от картата? Тъй де ако обявата важи все още и вече важи и извън София(с куриер) ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Kупувам AGP HD3650/4650/4670 DDR3 и Asrock AM2CPU Upgrade Board
    От イワン във форум Купува
    Отговори: 1
    Последно: 30-05-13, 00:44
  2. Продавам видео карта Sapphire HD 4670 Ultimate Edition
    От Mr.TECHNO във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 04-06-12, 21:06
  3. Продавам процесор-Е8400 С0 дъно- GA-EP43-S3L видео-Асус-ЕАН-4670/1гб
    От vlady78 във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-11, 05:25
  4. Продава PSP
    От repairman във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 06-06-08, 01:23
  5. PC продава се
    От connect във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 26-12-06, 01:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе