Продава се on-line магазина www.procombg.com
  Продава се on-line магазина www.procombg.com
Магазинът е един от най-старите онлайн магазини за компютърна техника на повече от 6 години.
Магазинът е активен и работещ.
Понеже не желая търга да е явен, може да пращате предложенията си на PM или на
e-mail office (at) procombg.com

Ако имате допълнителни въпроси, също можете да ги задавате на PM.

Начална цена 4800 лв

надявам се да съм спазил условията на раздела ;)

Re:Продава се на търг on-line магазина www.procombg.com
  Магазинът е разработен и предлага "летящ старт" на хора които искат да се занимават с онлайн продажба на Компютърна техника и не само...
  Хайде на никои ли не му се занимава с електронна търговия. Началната цена е направо смешна. Само за няколко месеца магазина ще се самоизплати и ще ви носи дивиденти... 
  Не ми е в стила да коментирам продажбите и май никога не съм го правил. Но тук с последния си коментар просто ме предизвика.. да не си натиснал някоя нула в повече? Oscommerce <-> 4800лв. Нещо не се връзват. И не е смешна, щото аз не се смях, а просто гледах недоумяващо. Да беше interspire...Вземаш ни съвсем за калинки? Тук е Сетком и сме предимно компютърджии, макар че от климатици и перални се позагубихме. Да не говорим, че няма интегрирани никакви български онлайн плащания. Само вградения по дефоулт пейпал. Толкова ли не можахте да вградите безплатните еконт модули, поне??!! например http://уеб-дизайн.com/econt-express
Самият факт, че не си дал телефони за връзка там освен класическата форма за съобщения в сайта, на мен лично ми говори много,... но няма да говоря много. Аз не бих си купил нищо от там. Сайта пък извъобще. Ако искаш да го продадеш ревизирай цената си, например с една нула.
  Цената вероятно е със стоките :-memnon
  А и цените са направо смешни в тоя магазин , от кога не е ъпдейтвана информацията от 2-3 години или повече , рам памет която в момента мога да си купя за 25 лева тук е 42 :))
   Цитат:

Първоначално публикувано от dragomir7708  
 рам памет която в момента мога да си купя за 25 лева тук е 42 :))

Моля дай ми контакти на лични! Мислех, че тази памет вече не се произвежда вече...
   Цитат:

Първоначално публикувано от Tommorow  
 Не ми е в стила да коментирам продажбите и май никога не съм го правил. Но тук с последния си коментар просто ме предизвика.. да не си натиснал някоя нула в повече? Oscommerce <-> 4800лв. Нещо не се връзват. И не е смешна, щото аз не се смях, а просто гледах недоумяващо. Да беше interspire...Вземаш ни съвсем за калинки? Тук е Сетком и сме предимно компютърджии, макар че от климатици и перални се позагубихме. Да не говорим, че няма интегрирани никакви български онлайн плащания. Само вградения по дефоулт пейпал. Толкова ли не можахте да вградите безплатните еконт модули, поне??!! например 
http://уеб-дизайн.com/econt-express
Самият факт, че не си дал телефони за връзка там освен класическата форма за съобщения в сайта, на мен лично ми говори много,... но няма да говоря много. Аз не бих си купил нищо от там. Сайта пък извъобще. Ако искаш да го продадеш ревизирай цената си, например с една нула.

Всичко което каза за интеграции на системи за разплащане и еконт може да се направи за ден. Беше предвидено, но... на този етап така остана. Еконта е интегриран но не е активиран. Проблема е че ограничава куриерите само до еконт...
С още 1 месец работа по оптимизация сайта може да заеме първи позиции в гоогле при търсене(не че сега не ги заема), но освен това PR може да стигне 4 (минимум).
Вътре в самата система има сумати моднати неща за оптимизация, сигурност... Дейта феедове към всички портали за сравняване на цени...
И пак да ОТБЕЛЕЖА НЕ СЕ ПРОДАВА oscomerca(или сорс код, хостинг и домеин), ПРОДАВА СЕ РАЗРАБОТЕН И РАБОТЕЩ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ПОВЕЧЕ ОТ 6 ГОДИНИ!
  ще помоля оттук нататък коментарите да са съобразени с Правилата

с други думи, всичко след Tommorow е за триене, но ще се въздържа
или коментари по същество (като на Tommorow), или без коментари
  Да добавя... Магазина може да се плати и на части. Не е задължително всичките пари да се дадат на куп...
   Цитат:

Първоначално публикувано от glowndark  
 ...
И пак да ОТБЕЛЕЖА НЕ СЕ ПРОДАВА oscomerca(или сорс код, хостинг и домеин), ПРОДАВА СЕ РАЗРАБОТЕН И РАБОТЕЩ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ПОВЕЧЕ ОТ 6 ГОДИНИ!

Аз също бих вметнал, че тази цена подлежи на сериозно преразглеждане. Един електронен магазин сам по себе си е бизнес. А когато се купува един бизнес, освен прогнозата за неговото развитие, наличието и възможностите на конкуренцията, общата икономическа обстановка се преценява за колко време този бизнес ще изплати инвестицията. А за разумен срок се счита 2-2.5 години. Мислиш ли, че чистата печалба от този магазин може да изплати инвестицията за този срок?
   Цитат:

Първоначално публикувано от Lupus  
 Аз също бих вметнал, че тази цена подлежи на сериозно преразглеждане. Един електронен магазин сам по себе си е бизнес. А когато се купува един бизнес, освен прогнозата за неговото развитие, наличието и възможностите на конкуренцията, общата икономическа обстановка се преценява за колко време този бизнес ще изплати инвестицията. А за разумен срок се счита 2-2.5 години. Мислиш ли, че чистата печалба от този магазин може да изплати инвестицията за този срок?

:) Ами аз затова подчертавам РАБОТЕЩ МАГАЗИН, които носи приходи. Ако смятам евентуалната печалба за 2 години напред цената ще е такава, че кандидат купувачите още повече ще се възмущават, а пък аз може и да се откажа да го продавам :)
Ако направим една крива сметка с печалба от 500лв на месец, тогава за 6 месеца сайта печели 3000 а за година 6000.
Пак казвам това е крива сметка :) Печалбата може да бъде и 2 пъти по-голяма както и по-малка. При сериозен интерес, мога да дам някаква по-подробна статистика за продажбите за определен период от време. Но не и публично, защото не виждам смисъл...
 Благодаря за уточнението. ПРОДАВА СЕ РАБОТЕЩ ЕЛЕКТРОНЕН БИЗНЕС, А НЕ ПРОСТО САЙТ С ДОМЕЙН!!!
  Добре, имам интерес да го купя, ако печалбата е близка до посочената от теб. Дай ми точни финансови параметри на ЛС .