Продавам чисто нова Sapphire Ati Radeon HD 5850 Extreme
цена 420 лв
има възможност и за по-добра цена.
unisys@abv.bg, 0888 45 46 85, skype: ufo_bg99
гр.Габрово
Преглед за печат
Продавам чисто нова Sapphire Ati Radeon HD 5850 Extreme
цена 420 лв
има възможност и за по-добра цена.
unisys@abv.bg, 0888 45 46 85, skype: ufo_bg99
гр.Габрово
Колега свери си цените, една такава карта, ако е без гаранция е до 300лв., а пък и със не много повече!
Колега моля без излишни коментари, цената е такава поради много причини с които Вие явно не сте запознат.Цитат:
Първоначално публикувано от king_pin
Ако нямате конкретен интерес .. няма защо да спорим.
Темата е почистена.
Гаранция има оригинална, но не към вносител от БГ, поради простата причина че никой в БГ не ги продава ( изкупиха се тия стари и ненужни никому карти ;) , така че който иска може да си ползва гаранцията !Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Но за целта за която ги ползваме, и особено ако се модва.. никой няма да и признае гаранцията.. така че аз предпочитам нещо ново запечатано в кутия.. от колкото обещания че картата не е работила 24/7 в последните 6 месеца и само филми гледал на нея ;)
п.п. :) един клиент който държеше да е запечатана ми каза " това е като жената, или е девствена.. или не е .. другото е ала-бала " .. та си е прав човека :Drinks:
И като си платиш транспорта в двете посоки за да ти я ремонтират то все едно си купил 1/2 карта отново , нали не мислиш че транспорта се поема от сервиза в щатите примерно или англия абе откъдето е купена.Цитат:
Първоначално публикувано от 99ufo99
Стана много интересно и едвам се сдържаш да не се намеся !
Колега , какво те бърка транспорта където и да е той , продавача в БГ нали ти дава гаранция , ще си търсиш правата от него , а той да се оправя с сервиза и чуждия продавач ! А ако не е така и повредата е гаранционна , плащаш само в едната посока !
Остави го да си продава , това си е негово право и той си определя цената !
Само дето той не дава гаранция от него :)
Втори път някой ми трие пост при условие че не нарушавам никакви правила !
Ако нямам право да питам за гаранция и да покажа алтернативни цени на нови неща с по-ниска от обявената цена - НАПИШЕТЕ го в ПРАВИЛАТА !!!
Не са прайте на ощипани моми :)
Купете си от БГ магазин с гаранция !
Спирам да пиша и отговарям по темата, който иска пазарлъци и договорки дал съм възможност за връзка.
Това габровска шега ли ? :)) :-memnon :-memnon
И защо да купуват от теб , като ти си само посредник и прибираш парите без никакви ангажименти ? Че и продаваш на едро !!!
Към Плесио с 22 м гаранция един колега продава за 250лв същата !!!
Ееее. аман от вас ! :)Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ами като продава ТВОЯ КОЛЕГА, да си пусне тема !!! ти къв му се явяваш че пишеш в мойта ????
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311366581[/time]_________________________________________________
Защо ли ??? ами по случайност имам 12 карти .. от 20 поръчани... та на някой му трябват, он си знае що :)Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Ако ми кажеш от къде в БГ да си купя нови на по-добра цена .. ?
Моите не са нито най-бързите.. нито най-добрите за игри.. просто са за други нужди..
Извинявам се на админа.. човека пак ще чисти темата :(
Хитра тактика.
Пускаш стока с възмутително висока цена, и си ъпваш яко темата с отговори...
Не му се явявам никакъв. Човека си я продава - аз ти давам информация ! ( нещо което ми е РАЗРЕШЕНО от правилата )
Просто си поредния "рибар"( силно метафорично естествено ) в този форум , тръгнал за рибки.
Без да даваш БГ гаранция ( международната е нещо, но не е като да я даде локална фирма - транспорта никак не е евтин ), мълчиш и обиждаш през цялото време докато не те питах директно, и тогава ми изкара обяснение за захранване .
Успех с продажбата.
Аз лично повече няма да се меся. Исках да се уточнят нещата, но явно трявба да те питат няколко хора директно.
Първия ми пост бе пълен с въпроси за липсваща информация , но някой админ го махна , без основание.
вижте сега, цената е такава, каквато е обявена от продавача
коментарите са позволени, като това винаги е просто за негов ориентир дали не бърка
в случая тези карти не са за игри, а за mining, няма ги на пазара именно по тази причина, и точно заради нея цената е такава
той правилно каза, че който знае защо е такава, знае
намесвам се, защото темата, дори и след почистване, се налага да бъде почистена отново
оттук нататък постове само от заинтересовани, защото който имал да коментира, че е висока цената - направи го, който имаше да обяснява защо е такава - направи го
хайде по-малко емоции - има и други теми ;)