Надявам се темата да не е в разрез с правилата на форума, още повече, че ще я актуализирам следващите дни с артикули за продажба.
Подарявам BONUS карта с 50% отстъпка от месечната такса за нов абонамент към Онлайн Директ (отстъпката е за период от 3, 6 или 12 месеца). Не е упоменато точно за колко месеца, но предполагам за 3. Не е упоменато точно и за какъв абонаментен план се ползва, предполагам, че важи и за интернет, цифрова телевизия, видео наблюдение и пакетните планове.
http://www.onlinedirect.bg/
Тъй като картата важи до 31.12.2011 и може да се използва само за нови/настоящи абонати, аз нямам какво да я правя. Така, че ако някой е решил да се обвързва с Онлайн Директ с някакъв вид услуга да звънне да му дам картата. Все пак -50% за 3 месеца кой ти ги дава, а и на мен не ми пречи да Ви я дам, в крайна сметка искам да помогна на някой. След нова година ще я изхвърля.
Важи само за гр. София.
ЛС или на мейл boyan.boyanov@yahoo.com
Едит: Четете Внимателно! - Подарявам БОНУС карта-та с -50% остъпка за 3 месеца съответстваща на ВИП Карта (Silver) с 5% остъпка, която взех при предплащане на 3 месеца. ВИП картата аз си я ползвам и не смятам да я давам на който й да е. БОНУС картата е само за нови абонати и я давам защото няма как да я използвам.
Taka, че, никаква ВИП карта не подарявам!