Резултати от 1 до 2 от общо 2

Подарявам карта с остъпка за интернет/тв към Онлайн Директ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Подарявам карта с остъпка за интернет/тв към Онлайн Директ

Надявам се темата да не е в разрез с правилата на форума, още повече, че ще я актуализирам следващите дни с артикули за продажба.

Подарявам BONUS карта с 50% отстъпка от месечната такса за нов абонамент към Онлайн Директ (отстъпката е за период от 3, 6 или 12 месеца). Не е упоменато точно за колко месеца, но предполагам за 3. Не е упоменато точно и за какъв абонаментен план се ползва, предполагам, че важи и за интернет, цифрова телевизия, видео наблюдение и пакетните планове.
    http://www.onlinedirect.bg/
    Тъй като картата важи до 31.12.2011 и може да се използва само за нови/настоящи абонати, аз нямам какво да я правя. Така, че ако някой е решил да се обвързва с Онлайн Директ с някакъв вид услуга да звънне да му дам картата. Все пак -50% за 3 месеца кой ти ги дава, а и на мен не ми пречи да Ви я дам, в крайна сметка искам да помогна на някой. След нова година ще я изхвърля.

Важи само за гр. София.
    ЛС или на мейл boyan.boyanov@yahoo.com

Едит: Четете Внимателно! - Подарявам БОНУС карта-та с -50% остъпка за 3 месеца съответстваща на ВИП Карта (Silver) с 5% остъпка, която взех при предплащане на 3 месеца. ВИП картата аз си я ползвам и не смятам да я давам на който й да е. БОНУС картата е само за нови абонати и я давам защото няма как да я използвам.

Taka, че, никаква ВИП карта не подарявам!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Re:Подарявам карта с остъпка за интернет/тв към Онлайн Директ

я кажи Вип каратата каква е. Има silver, gold i platinium.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 26-07-14, 20:36
  2. Отговори: 13
    Последно: 15-07-14, 12:19
  3. Цифрова телевизия на Онлайн директ - запитване
    От Vidic във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 10
    Последно: 01-07-13, 14:45
  4. Отговори: 8
    Последно: 05-06-08, 20:31
  5. Онлайн дискусия относно цензурата в Интернет
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 26-07-07, 17:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе