Телефона е закупен от Глобул на 9.6.2011 г тоест е в гаранция е до 9.6.2013г.Пълен пакет,в момента е с Андроид 2.3.5 (Молдова-последният официален ром от Zte за него). Във въпросния ром ги няма глобул-ските щуротии,телефона работи гладко и стабилно.Не е заключен и работи безпроблемно с всички оператори.От първия ден е с протектор на екрана,няма никакви забележки освен една микро пукнатина до жака за слушалките на задния капак,която по никакъв начин не пречи на работата и не се забелязва.Ползвах го като втори телефон най-вече като навигация с Igo primo.Причина за продажбата-подариха ми HTC Sensation XE и този ми е стана излишен.Пълни характеристики: ZTE Blade - Full phone specifications Давам го с леко моднато зарядно 220в от Нокия с три метров кабел(това от комплекта го забравих в един хотел на морето).Може да се зарежда се от всяко usb със стандартен micro usb кабел.От Пловдив съм,мога да го пратя с Еконт с наложен платеж за сметка на купувача,ако има желаещи от страната.Цена 150лв.Телефони за контакт 0988-86-23-86/0876-525-232