1. Устройство - модел и наименование:
1. BFG EX-1200 - нелошо захранване от близкото минало. С подменени транзистори на 3.3V-товата линия и добавено NTC 1ом да намали малко пусковия ток, че буташе предпазителя на стаята. Липсват модулните кабели, но разполага с достатъчно налични конектори за нормално ползване (справка). Вентилаторът при ниско натоварване не се чува. Снимки.
Цена - 140лв. ПРОДАДЕНО!
2. Seasonic M12II 850W - пълен комплект, в чудесно визуално състояние. Според предишния собственик е работило няколко месеца в конфигурация с две карти, след което е умряло тихо и кротко. Оказа се, че му е изгоряла интегрaлната схема за 5V SB, която успях да заменя с подобна (VIPer22A). Тествал съм я с товар от 2А на SB линията и въобще не се загрява, но за всеки случай съм я залепил с епоксидна смола за най-близкия радиатор. Добавил съм и ценеров диод за стабилизация на едно от оперативните напрежения, че оригинално нямаше :rolleyes:. Снимки на платката.
Цена:140лв.
3. Ракета за тенис на маса с гуми Yasaka Zap (2мм подложка) на около 20 часа игра, залепени с лепило на водна основа, без забележки. Дървото е тип ALL, правено от майстор в Австрия, като аз съм правил дръжката, че с оригиналната баланса на хилката беше лош. Най-горнините слоеве на дървото са различни от всяка страна, но под дебелите гуми не мога да хвана разликата. Хилката е подходяща за хора със средно ниво на игра, играещи с фалцови сервиси и средна скорост на топчето. Подарък към нея - китайско калъфче с неработещ цип. Снимки.
Цена:30лв.
2. Допълнителна информация
...Попълнете тук.....
3. Състояние и гараниця
Давам три дни гаранция за всичко.
4. Задължително -Цена, възможност за бартер?
1. 140лв. ПРОДАДЕНО!
2. 150лв
3. 30лв.
Възможен е бартер за читав двулъчев осцилоскоп.
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
За София и Монтана лично предаване, за страната - Еконт (разноските са за сметка на купувача).
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
Тел: Нула 89 девет две 9 едно 59 три.
7. Снимки:
032962787-big.jpg033042004-big.jpg032962814-big.jpg