1. Intel Core i7 920, 2.67Ghz, LGA 1366
Комплектът включва самия процесор, боксовия охладител, паста, оригиналната кутия и книжка. Никога не е клокван. Гаранцията е изтекла.
За повече информация: ARK | Intel
Цена: 180 лв.
IMG_0792.jpg
2. Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 Game Edition
Картата е в отлично състояние. Комплектът включва картата, 2 захранващи кабела, D-SUB -> DVI преходник, Crossfire планка, User Manual, диск със софтуер и неизползван ваучер за Colin McRae Dirt 2 в Steam. Всичко това идва в оригиналната кутия. С изтекла гаранция е.
За повече информация: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition)
Цена: 180 лв.
IMG_0809.jpgIMG_0810.jpgПрикачен файл 13840
3. Logitech Wireless Solar K750
Клавиатурата е в отлично козметично и техническо състояние. Изключение прави един бъг - от време на време самостоятелно се "натиска" клавиша Q. Това си е детска болест на тази клавиатура и се оправя след смяна на батерията. Мен не ме дразни, за това и не съм сменял нищо. В комплекта освен самата клавиатура има Logitech Unifying USB, USB Extender и оригинална кутия. Има остатъчна гаранция от около 4 месеца (до 13.09.2014 г.) към Reset.
За повече информация: Wireless Solar Keyboard K750 - Logitech Rest of EU
Ревю на български: Logitech Wireless Solar K750 ревю! | Георги Калайджиев – уеб дизайнер & front-end developer
Цена: 80 лв.
IMG_0796.jpg
4. Western Digital 500GB Caviar Blue SATA III, 16MB
Хардът е без забележки. Давам един SATA кабел към него. Няма гаранция.
За повече информация: WD Blue
Цена: 50 лв.
IMG_0803.jpg
Всички компоненти се намират в София. За страната изпращам с Еконт за сметка на купувача.
За Контакти: ЛС или тел. 0898 24 93 22