Привет!
Имам нужда от помощ и се надявам някой да помогне.Та проблема е следният.. вземах на старо въпросният прожектор, работел е при теста ( купи го мой приятел, защото аз съм извън страната ) та тествал го е и всичко си му е било ОК. Праща ми го на мен. Опакован като изтрелване в космоса.. пристига пускам го и ето какво виждам. ( прилагам снимки) Та не мога да разбера, да не е изтърван или нещо да се е преебало по време на транспорта. Лампата е сменена не е с оригиналната и е на 30 часа. Отворих го.. и не съм много сигурен, ни едното от поляризиращите стъкалца на синият цвет където е ми се струва спукано. Смених го с отсрещното да видя ще има ли някаква разлика ( пак снимки ) като го стартирам, няма никаква разлика, докато зарежда логото и после синяят квадрат в дясно. .вече е червен в ляво. Дайте идея. какво може да е лампа-та или някое от тия всичките стъкалца.. или не дай си боже, нещо по сериозно. Набутах се да го купя, поне да го оправя да го позлвам. НО да змам, какво да търся .. съответно, ако някой може да помогне и от къде да набавя това което ми е нужно, ще съм адски благодарен.
Благодаря предварително.