Резултати от 1 до 3 от общо 3

Лазерен Прожектор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Лазерен Прожектор

Здравейте Банда,

Надявам се сте добре.

На пазара съм за нов ТВ или Прожектор (още не мога да се реша). Имам 55" ЛГ олед който е малък за новия хол, така че искам 75-77". Притеснението при ТВ-та е че когато сменям квартира ще е много трудоемко да се транспортира, от там идва идеята за прожектор който може да е 55" и 120"...

Ще го ползвам за PS5 и филми Amazon Prime, Netflix, Disney+ както и свалени на лаптопа от торенти (нз дали ще има Plex или ще трабва да закажам HDMI)

- 1x Hisense C1 4K Smart Mini Laser Projector (1299 лири) идва с безплатен Sapphire 106" SWS240WSF 16:9 Manual Retractable Screen - това е по-евтино от 77" ЛГ Ц4

- AWOL VISION LTV-2500 4K UHD Ultra Short Throw Triple Laser Projector with Dolby Vision & Atmos, Active 3D, 150", 2600 Peak Lumen, HDR10+, UST Laser TV Projector (Fire TV Stick 4K Max included) за 2699 лири

Мисля да отделяя до 2000 лири за прожектор + екран та какво ще посъветвате?

Благодаря предварително!

Поздрави,
    Ицо

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Лазерен Прожектор

Силно ме съмнява някой тъдява да има опит или преки впечатления от посочените прожектори...
    Щом ще ги ползваш и с ПС5 провери как са от към HDMI портове и поддържани формати + колко е лаг-а.
    За Хайсенс-а намилар показания от 60мс, което е доста и не става за онлайн шутъри и спортни игри (и подобни изискващи бързи реакции), а другия за не видях. Това са си у-ва основно за кино приложение.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Лазерен Прожектор

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Силно ме съмнява някой тъдява да има опит или преки впечатления от посочените прожектори...
    Щом ще ги ползваш и с ПС5 провери как са от към HDMI портове и поддържани формати + колко е лаг-а.
    За Хайсенс-а намилар показания от 60мс, което е доста и не става за онлайн шутъри и спортни игри (и подобни изискващи бързи реакции), а другия за не видях. Това са си у-ва основно за кино приложение.
    Благодаря за отговора! Ще огледам още, няма бърза работа
    Даже може да изчакам коледните разпродажби.... тъкмо ще имам време да разбера какво точно искам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. продавам прожектор optoma131xe
    От iuli1971 във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 05-03-15, 01:10
  2. Лаптоп -> прожектор, реже част от картината
    От Bluedog във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 10-02-12, 10:16
  3. Лазерен принтер и DOS
    От dallaz във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-06, 13:38
  4. Лазерен принтер и DOS
    От WarLord във форум Общ - хардуер
    Отговори: 18
    Последно: 12-05-03, 17:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе