Резултати от 1 до 4 от общо 4

Е, БРАВО!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004
    Мнения
    24
    #1

    Е, БРАВО!!!

    Абе хора, не мога да рабера що се дразните толкова? Някой бил писал вече по този въпрос нчколко пъти. Добре да не пише тук като не иска. Никого не съм задължил да чете или пише. Темата не е изтъркана. Да не мислите, че проблемите с процесорите и дъната са койзнае от колко различни естество. Нали този форум е такъв. Дайте тогава да направим едно съдържание, в което да описваме кой какво и късе е писал. Форума ще стане супер, а?! И за какво ще пишем тогава, щото поечето неща ще са изписани вече и какво ще правим??? ще се хвалим какъв процесор или дъно сме си купили ли?

    Мисля, че форума е за това да питаме и отговаряме. Айде да видим кой е отговорил на моя въпрос и кога, ама данните да машината да са същите като моите. Не говоря само за Barton 2500+, ами дъното, ами захранването, ами ..., е? Най лесно е да се изхвърлиш и да кажеш: Писна ми да пиша за едно и също. Ми не пиши, щото от това койзнае каква полза няма. Ако ще си помагаме, ще пишем по същество, ако не BYE.

    Благодаря на тези, които дават съвети! Знае ли някой от кой храст ще излезе зайчето? []

    Реших наистина да занеса компа във фирмата, от която закупих частите, да видим коакво ще кажат. Пък и нали те трябва да решат този проблем. Като мине гаранцията ще му мисля аз. После ще ви кажа какво е станало. Само за информация и по-нататъчно ползване.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    8,784
    #2

    Е, БРАВО!!!

    какво имаш в предвид - темата ти звучи като афоризъм / монолог на деня

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    775
    #3

    Е, БРАВО!!!

    не знам за какво се жалваш - прегледах ти запитванията и видях, че много хора са ти отговорили - и то правилно са отговорили..[V]




  5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004
    Мнения
    24
    #4

    Е, БРАВО!!!

    Не се оплаквам от тези, които са давали идеи, даже съм им благодарил. Говорех за онези, на които им е умръзнало да пишат за едно и също нещо по няколко пъти (даже мисля 4е те се оплакват не аз). И още нещо: Не че се оплаквам, ами на всеки може да му се случи да не може да реши някой проблем, нали?! И какво да направи? да започне да търи кой какво е писал ли? Не му стигат главоболията с проблема, ами дай сега да вземе да се рушка из старите постове. Затова пиши си какво го мъчи и който иска му отговаря. Не е ли така? Мисля, че е по-лесно. Пък и тъкмо този, който знае ще си припомни.

    Ако си се почувствал засегнат моля да бъда извинен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Браво на перничани
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 31
    Последно: 19-03-10, 07:16
  2. Браво на волейболистите
    От Pesho25 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 19
    Последно: 27-08-06, 12:15
  3. Браво на БТВ
    От kalambur във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 13-03-06, 09:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе