Абе хора, не мога да рабера що се дразните толкова? Някой бил писал вече по този въпрос нчколко пъти. Добре да не пише тук като не иска. Никого не съм задължил да чете или пише. Темата не е изтъркана. Да не мислите, че проблемите с процесорите и дъната са койзнае от колко различни естество. Нали този форум е такъв. Дайте тогава да направим едно съдържание, в което да описваме кой какво и късе е писал. Форума ще стане супер, а?! И за какво ще пишем тогава, щото поечето неща ще са изписани вече и какво ще правим??? ще се хвалим какъв процесор или дъно сме си купили ли?
Мисля, че форума е за това да питаме и отговаряме. Айде да видим кой е отговорил на моя въпрос и кога, ама данните да машината да са същите като моите. Не говоря само за Barton 2500+, ами дъното, ами захранването, ами ..., е? Най лесно е да се изхвърлиш и да кажеш: Писна ми да пиша за едно и също. Ми не пиши, щото от това койзнае каква полза няма. Ако ще си помагаме, ще пишем по същество, ако не BYE.
Благодаря на тези, които дават съвети! Знае ли някой от кой храст ще излезе зайчето? []
Реших наистина да занеса компа във фирмата, от която закупих частите, да видим коакво ще кажат. Пък и нали те трябва да решат този проблем. Като мине гаранцията ще му мисля аз. После ще ви кажа какво е станало. Само за информация и по-нататъчно ползване.