Какво мери Aux температура,къде се намира този датчик защото дънното ми отчита много високи стойности за този датчик от 18 до 61С.Но нямам престава къде да е я проверя тази темп. иначе темп. на процесора е нормална мерих я с ел. тернометър.
Какво мери Aux температура,къде се намира този датчик защото дънното ми отчита много високи стойности за този датчик от 18 до 61С.Но нямам престава къде да е я проверя тази темп. иначе темп. на процесора е нормална мерих я с ел. тернометър.
Ами на Сандрата пише Power/AUX temperature-.........,така че може да е на захранването(предполагам).
И аз така мисля ама да питам.При вас какви стойности е тази темп. и така ли играе е при мен се е случвало от 20 например при следващото отчитане около 25 сек. да е 50С.
Е да ама много хора твърдят, че не е и май в крайна сметка се оказва, че това е датчик, който мери температурата в кутията ама пак не е сигурно дали е така[?]
Ето тука още отогвори по темата:
http://www.comexgroup.com/forums/ind...8&t=10356&st=0
Освен ако не е пак твоя тази тема, но гледам, че ника е друг[:D]
EDIT:
като ти гледам сигнатурата е твоя и онази тема[]
това е бъг на дъното - няма такъв датчик и затова диагн. програми се бъркат и си измислят стойности.
със същото дъно съм - положението е абс. същото - компа си работи супер.
все пак мисля, че би трябвало да е температура на северния мост на чипсета