Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #1

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Дааа, бях си позабравил функциите в този форум и позволих да превърнете една смислена тема в ругане. Просто се плашех от размера на постовете и не ми се влизаше да чета. Добре че беше добрата Ламя та да ме подсети. В темата има и хубави неща, затова няма да я трия, а просто ще я заключа - би трябвало да работи...

    Имам въпрос към всички вас:

    UFO изяви желание да понаписва новини за Setcom. Аз лично съм с мнението, че ще се справи и ще ви е по-добре и на вас - повече хора пишат - повече новини се събират. А и не мисля, че за постовете е виновен само той - и други си отпускаха душата. Все пак интересува ме и вашето мнение - ще му дадете ли възможността да поства новини и да се отнасяте сериозно към тях?




  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    146
    #2

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Всичко е много хубаво, само не разбрах защо преди да заключиш темата изтри само последните постинги? Оставил си само критиката към нас! Браво! Регистрирах се, както и останалите, защото не можех вече да търпя простотиите и обидите на UFO към другите участници във форума. Мисля, че желанието на повечето от нас беше да се прекратят безсмислените писания на UFO, а не да му се дава шанс да ни съветва "официално" през setcom. Ако и това стане, то на всяка поредна глупост ще се пораждат нови и нови спорове. Ако някой има желание да ни съветва, нека поне малко наистина да разбира от тематиката, а не само да си мисли, че разбира. Освен това един човек на 15 години на база какво може да пише материали? На база практика ли, на база минало обучение ли, какво? Звучи доста несериозно и ако искаш setcom да се превърне в подобие на някое измислено компютърно издание (имаме много примери за това) - моля!

    Ако трябва да дам моето мнение, аз съм твърдо против!




  4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #3

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    според мен на всеки трябва да се дава шанс. от емоционалните му изказвания обаче, както и от писмото му към pcmania подозирам, че това си е просто стил. за да се списва е нужен безпристрастен поглед. ufo-то очевидно е доста напорист. нека да видим дали може да се ошлайфа. на мен ми е любопитно да видя една-две негови статии. а пък ти admin си в правото си да го спреш, ако пак се стигне до заяждане или непрофесионализъм.



    м/у другото, ако новините ще се свеждат до превод от други site-ове - това го има и сега. доста по-добре би било някой с достъп до много hardware да прави review-та на компонентите, влизащи в българия.



    за ufo. само в твоя полза ще е да не приемаш като лична обида всяко мнение, което е различно от твоето. пробвай се да се поставяш на мястото на човек с различно мнение. знам, че звуча като пенсиониран психолог, а аз не съм такъв ;-) отнасям се към този форум сериозно и страшно се кефя, защото и без това са малко хората в българия, които разбират от компютри. не ми казвайте "амииииии !". и ние сме тук една група маниаци, обаче извън нея светът си е бая бос. фактът, че има вицове за компютърджии означава, че и хората вече ни възприемат като обособена (а)социална група ;-) по-добре да обменяме знания, а не да се дръвчим за глупости.




  5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #4

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    с valeri съм съгласен за едно - ако на ufo-то admin му даде да пише, но той не прояви нужния професионализъм просто трябва да не бъде допускан повече. е, той пак може да се регистрира, но ако се разбере, че просто си е заядлив по природа, ще го разконспирираме бързо.



    а това за background-a му е добра идея. нека напише кой е, що е. не че ще го съдим, но нека поне да разберем кой седи зад "ufo".




  6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #5

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    За Валери:

    Sorry че съм изтрил само последните постове. От нас съм на dial-up и ми писна датрия - два пъти разпадна Скоро ще изтрия всичко, което не трябва да е в темата... Не го приемай лично.



    За FearMe:

    Много е трудно със собствени обзори - аз нямам време, а за други - в крайна сметка сме обявили не че приемаме, а че ЗАПЛАЩАМЕ авторски обзори и пак няма голям наплив. Написаха хората 2-3 - публикувахме ги и това беше...

    Напиши ти нещо, с огромно удоволствие ще го постнем, а заплащането не стига за друго освен за едно напиване, но и това си е нещо



    И едно уточнение:

    В случая не става въпрос за обзори, а за новини. Много ми се ще да съобщаваме за всичко ново, но сме аз, Кафето и слава богу в последно време Dreamer. Аз и Кафето все пак трябва да си изкарваме парите и нямаме възможност по 24 часа да се грижим за страницата, а Dreamer си има и други задължения все пак... В общи линии приветствам всякакъв вид смислена помощ






  7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    852
    #6

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    FearMe, не се обиждам от мнения различни от моето.Признавам, взех много

    да се вживявам, сведох почти всичко до личен конфликт, съжалявам за

    многото глупости които написах, извинявам се на всички които обидих.

    Опитвам се да поправя това, но до колко мога-сами ще прецените...

    Не съм заядлив по природа.Смятам, че всеки ще направи своя избор на

    процесор и ще вземе по-доброто според него.Няма да взимам ничия страна в

    бъдеще - нито на AMD, нито на Intel.





    Ще напиша и малко за мен :



    Мартин Георгиев Димитров

    Роден в Пловдив на 10.28.1985г.Живея в вквартал Кършака в Пловдив.

    Уча в ЕГ "Иван Вазов".Специалност - испански език.Имамл съм Правец 8М в

    3-ти клас, преди 3 години си купих настоящото ми РС.Занимавам се основно

    с компютри.Имам уеб страница- http://www.theufo.net - за дизайна сами ще

    прецените, на мен не ми харесва Това е за мен.









    The_UFO

    the_ufo2000@yahoo.com

    http://www.theufo.net

    ICQ:94565641



    Променено от The_UFO на 30/01/2001 21:20:33

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    347
    #7

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    За UFO-то: Sorry младеж, че станах причината за изтриването на темата. Радвам се, че (може би?) си разбрал, че крайните мнения не си струват. Ако си чел внимателмо, винаги съм твърдял, че конкретния избор на компоненти за даден компютър зависят от текущата пазарна ситуация, а не от лични мнения и пристрастия. Преди месец-два имах подобен спор с postmaster-a Ба4о Киро за някакво си глупаво voodooo. Много съм доволен, че и той прие неутрална позиция, съобразена с пазара, а ако следите темите в форума, препоръчвам GF2MX, въпреки че и аз изказвах негативна позиция за продуктите на nVIDIA. Моето мнение е, че трябва човек да се съобразява с реалната пазарна ситуация на момента, защото от господин КЛИЕНТЪТ зависи, дали човек ще има за вечеря луканка или сух хлебец (примерът е неангажиращ!).

    Разбира се нямам нищо против да пишеш новини за Setcom, ако Admin прецени, че те са актуални и злободневни. Но моля те забрави разни нецензурни и обидни изрази.



    И още веднъж до всички postmasteri: Извинявайте много, че аз съм причината за изтриването на известната вече тема... Дано в друга подобна може да се изказват предимно обективни мнения. И не съм "добрата Ламя". По природа съм доста див, зъл и хищен, това си личи от nickname ми




  10. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    146
    #8

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Sorry, ама аз продължавам да съм против! Най-трайното впечатление е първото, а UFO се представи, според мен, повече от нагло и заядливо на останалите участници във форума. На мястото на admin не бих рискувал повече. Толкова ли няма компетентни хора за писането (по-точно преписването и превеждането от други страници) на новините? Ako setcom държи на имиджа си трябва да си търси запознати с материята хора. UFO е идеален за неговата страница.



    P.S. Освен това някой трябва да се занимае с момчето и да го научи първо да пише правилно на български, а чак след това може да се говори за каквито и да било новини. Не говоря за механични грешки (в случай, че някой намери пропусната буква в моя текст)!



    Променено от Valeri на 30/01/2001 21:28:15

  11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    3,218
    #9

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Spored men UFO napravi gre6ka - iskaza mnenie i wze da se zajazda s tezi, koito ne bjaha suglasni s nego. E, sega wizdam 4e se izwinjawa za powedenieto si, koeto za men e dostatu4no - dobrija ton waw foruma 6te se wuzstanowi.

    Kolkoto dali UFO da pi6e nowini - razbira se, 4e trjabwa da mu se dade 6ans! Puk dali 6te se sprawi sled towa - e, SetCom da si re6awat...



    Valery,

    ne smjata6 li, 4e sega ti stawa6 malko kraen?

    Wseki prawi gre6ki, no ne wseki gi priznawa i se izwinjawa.

    Obektiwno poglednato, za men njama nikakwo zna4enie kato teglja porednija update na "driver"-i ot SetCom, dali go e poblikuwal Kris,

    Ka°i°eто, Dreamer, UFO ili koito i da bilo - "driver"-a si e "driver"...



    Za da ne si pomisli njakoi, che sum "fan" na UFO, 6te kaza, 4e ne go poznawam, ne me interesuwa CSKA (nito Levski ili koijto i da e drug), izpitwam podsuznatelni simpatii kum Intel (ne znam za6to), no razuma (ili lipsata na izli6ni pari?) naddeljawa i sega imam Athlon...













    Променено от Ghost на 31/01/2001 23:19:14

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    460
    #10

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    A na men mi e vse edno kakto pisa Ghost po gore koi ste pise i rovi za draiveri.

    A 4e UFO e oste s detinski projavi na zajazdane i nedomislie si e li4no negov problem.

    4ao!



    dNIMITORV

  13. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo
    Мнения
    507
    #11

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Аз също имам много негативно отношение към интернет-писания (нека така да ги нарека). Все пак смятам, че трябва да се дава шанс на хората, дори и в този случай.



    Но съм твърдо против в момента да се дава право на The_UFO да пише на news-страницата на SetCom.bg. Нека Admin да направи една тема в която ще може The_UFO да пише новини (може да се забрани на други на постват там) за да видим дали се справя или не.



    Смятам, че този изпит е най-доброто решение в момента.



    Kiril "Dreamer" Georgiev

    dreamer@savagenews.com

    ICQ# 46233045

    http://www.setcom.bg

    http://www.savagenews.com

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    99
    #12

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    4orek se y4i imenno ot gre6kite si.6tom UFO izqvqva jelanie neka mu dadem 6ans.







    Променено от Raven на 01/02/2001 0032

  16. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #13

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Естествено, че трябва да се даде на The_UFO възможността да пише новини за SETCOM.BG. Останалото се нарича цензура и то в ранен стадий.



    Макар, че той лично ме е нагрубявал мене /не един път и то, без дори да ме знае кой съм/ аз нямам нищо против тази идея - нека пише, нека се бори щом има желание и време.



    Дай му възможност ADMIN !




  17. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #14

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Към The_UFO:



    Умната младежо - и си направи необходимите изводи от това което виждаш - как хора който меко казано си обиждал ти застават зад гърба.



    Добре е човек да може да казва от време на време, че е сбъркал /дано не се случва на никой прекалено често - малко е гадничко :-))/




  18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    852
    #15

    За Intel vs AMD, UFO и други неща от живота...

    Ivory, благодаря за подкрепата!



    The_UFO

    the_ufo2000@yahoo.com

    http://www.theufo.net

    ICQ:94565641

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Продавам лаптоп, монитор и други неща
    От davon във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 05-06-12, 21:37
  2. Отговори: 22
    Последно: 29-05-12, 16:17
  3. Продавам електро уреди и разни други неща
    От TODORIN777 във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 19-09-11, 23:02
  4. Продавам маратонки Reebok и други неща.
    От barakuda във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 21-05-10, 13:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе