В момента съм с това дъно и Дурон 1,3 Морган. Попадна ми Паломиното, но не съм сигурен дали дъното ще го подкара.
Ако някой има опит да сподели!
В момента съм с това дъно и Дурон 1,3 Морган. Попадна ми Паломиното, но не съм сигурен дали дъното ще го подкара.
Ако някой има опит да сподели!
Отговора е - ДА - ще тръгне и още как
на това дънце 1700+ Торо съм пускал без грижи
Само че ще може да тръгне на 100 FSB ( 1200 MHz ) и тогава ще влезеш в биоса и ще му зададеш 133 FSB
ама вече забравих къде беше точно тази настройка в биоса - т.е . в кое меню
към автора на темата: колега, виж тук: http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18245
@Garu, видял съм го, но там става дума за k7s5a pro. Не знам дали няма разлики.
Тръгна, но май имам проблем! Пуснах го на 12х133 и след малко без да го натоварвам умря! Сега съм на 12х124 [].
Прав ли съм като мисля, че проблема е в захранването? Вече не помня какво беше - май 250В нонейм.
И не знам дали има връзка с ЦПУ-то, но на NFS U2 колите ми станаха бели т.е. стоят като бели петна, само те. Нищо освен процесора не е сменяно.
Става. В интерес на истината моята започна да я разпознава след флаша като Pro. И проца харчи около 70W. Лично те съветвам да смениш захранването с поне 300W. За всеки случай си направи резервно копие на стария BIOS преди да го флашнеш.
Отдавна съм го флашнал биоса, но не като про. И си позна цпу-то, но... А копия си имам на всичко[8D] Ще трябва да се сменя захранването явно.
Проблема с Ъндърграунд2 беше във видеото- драйверът е решил да се скапе точно сега. Вече няма проблем.
на 124 шина товариш много PCI & AGP - нищо чудно че ти се е скапал драйвера
провбвах с рама - да е ФСБ133, РАМ/100, PCI/33