Daite akyl, PLS!
Ot 4 dni go mislq toq 'problem'
Blagodarq!
Daite akyl, PLS!
Ot 4 dni go mislq toq 'problem'
Blagodarq!
Ако имаш записвачка, вземи 20/7200. Ако нямаш - поне 40, но ако е 5400, се оглеждай за 2 мегабайта кеш, например Naxtor.
Ако се занимаваш със софтуер, който право големи файлове - Photoshop, Audio/Video софтуер и ако си нервен си вземи 7200 оборотен. Но за нормално PC ти стигат 5400 - все пак това е двоен размер - все едно два диска. Не се притеснявай за кеша - ако имаш повече RAM може да използваш колкото си искаш от нея за дисков кеш...
Всъщност зависи и от марката. Ако са от един производител пак препоръчвам големия.
Най-добре от тънките Макстори 40ГБ на 5400, дето са с една плоча. Казват, че вадят много близък до този на 7200 дисковете трансфер.
A ina4e Chipsy vzimai 40 Gb, nisto 4e e po-baven hard, zastoto 20 do nikade ne stigat. Az sym sys zapisva4ka i 40 Gb MAXTOR pak sa mi malko.
P.s. Kazhi vse pak za kakvo polzva6 PC-to, togava mozhe po-dobre da se preceni koe e po-dobre za teb. No v obstija slu4ai 40 Gb
Blagodarq za info-to, pyrvo
Ami polzvam go ..., be i az ne znam za kvo to4no go polzvamIgri4ki, filmi i t.n.Ne e ne6to profesionalno, taka 4e mai ste pravi, ama se 4udq mejdu Seagate 40 ili Maxtor 40, ama naposledyk vze da mi se nalaga da hodq na zybolekar po-4esti4ko, 4e edin zyb totalno mi se skapa, i finansite vzeha da namalqvat( Bo6laf rabota e taq zdravna kasa, da znaete!!!), taka 4e mai ne6tata natejavat kym Seagate
Dobyr li e?To i sega6niq mi e Seagate, ama e 10 GB, s 1024 ke6 i e malko bavni4yk, pyk i dosta traka, ama pak ako dadete akyl, mnogo 6te sym blagodaren
maxtor! аз съм с 40 maxtor 5400 и записвачка и пак не стигат ако сега беше да си купувм диск - 60 maxtor 5400. дискът е железен, мн бърз и е вярно, че по производителност е като 7200. 20 gb също е мн добър, но е малък вече. и пак говоря за maxtor. ако е въпросът - навсякъде може да изскочи проблемче, но свързан с харда съм нямал откакто го взех - някъде около май беше.
Ако сега си купувах хард, щеше да е 60GB от бързите.
И печка си имам, ама 40 не стига бе...
Az lichno vinagi bih izbral barzia disk.