abit kr7a s raid
tazi pamet kingmax ddr 333
na 333 li vyrvi na tva dyno, shtoto az mai gledah, che e 266 ?
no pain - no gain
abit kr7a s raid
tazi pamet kingmax ddr 333
na 333 li vyrvi na tva dyno, shtoto az mai gledah, che e 266 ?
no pain - no gain
Vzeh si Soltek-a(DRV4) isam dovolen ostava mi samo kutiata da si smena
i az bih si vzel soltek, no dyrja da ima raid, a soltek niama.
no pain - no gain
Ами щом искаш и RAID бегай и взимай GigaByte 7VRXP - KT333, RAID, LAN, SB PCI128, USB2.0 - 120$ най-много, даже е по-евтин...
<-- AMD Inside -->
ami da
tochno kym tova sym se orientiral
i to ne zaradi raid-a mu, ami zaradi tva che sht emoga da si pusna ddr-a na 333.., inache dyna s raid ima i drugi.
misleh asus, no ne vidiah neshto da se predlaga takova, kakvoto mi triabva.
i da, tia gigabyte sa po 118$
az ne si padam po overclockvane, puka mi dali shte e sys 100mhz poveche ili po-malko.
da vyrvi stabilno tam i tva e.
no pain - no gain
Ami ti i na Soltek-a mogesh da pusnesh ddr 333mhz.Az sam s takava pamet na kingmax.
TodB - toja Gigabyte 4etoh 4e bil dobre s clocka - ti da imas vpe4atlenija ot nego?
Ddimitrov
Ok zna4i ste po4akame
DPetrov kaza 4e bral dosta jadove s takova ili podobno.
Ddimitrov
Гигабаит е една доста посредствена марка,мъчеща с реклама да стане по добра,но уви-все пак българина е доста интелигентен и както виждал се спира на утвърдени марки,или на нови,но със много добри отзиви
Ъхъ. Гигабайт са много посредствена марка. Направо не разбирам как воже да продават 1 млн. дъна на месец и да са номер 3 в света... ама това е - западняците са прости хорица, и се спират на неутвърдени марки...
Мярката е една - ПАЗАРЪТ.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Ok zna4i ste po4akame
DPetrov kaza 4e bral dosta jadove s takova ili podobno.
Ddimitrov
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Абе мисля да не е пробвал точно 7VRXP...... a и един приятел има такова и го движи без проблем на 166FSB... само неможах да разбера дали му работял и по-горните делители за AGP/PCI
<-- AMD Inside -->
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Ъхъ. Гигабайт са много посредствена марка. Направо не разбирам как воже да продават 1 млн. дъна на месец и да са номер 3 в света... ама това е - западняците са прости хорица, и се спират на неутвърдени марки...
Мярката е една - ПАЗАРЪТ.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Копуват ги щото са хубави.Замислял ли си се някога западняците що се въздържат да копуват АБИТ.
Копуват ги щото са хубави.Замислял ли си се някога западняците що се въздържат да копуват АБИТ.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
А аз само се чудя как досега не разбрахте, че кУпувам се пише с "У"!
<-- AMD Inside -->