нали на p4 630 multipliera e заключен,а при мен постоянно се мени 14,15 ... с една програмка за клок също мога да го вдигам но засега съм овърклоквал само с шината... ?
/mod edit Ско: позволих си да поправя заглавието
нали на p4 630 multipliera e заключен,а при мен постоянно се мени 14,15 ... с една програмка за клок също мога да го вдигам но засега съм овърклоквал само с шината... ?
/mod edit Ско: позволих си да поправя заглавието
Бъг на БИОС-а пич...освен ако не си попаднал на някой от тия отключените,но шанса е 1 на милион
Дори и да ти "свети" на откючено обикновено не е :coolsmiley:
multiplayer - игра за няколко играча в мрежа
multiplier - множител
не всеки е длъжен да знае английски, но когато използваш термин си длъжен да го знаеш, иначе ставаш смешен
поздрави
ами ас никаде не съм написал multiplayer и ас говоря за множителя.... ако ,тва което умножава шината за да получиш честотата на процесора в MHz , не се нарича множител... ми кажете как е тогава ... не ми се вярва да е бъг в биоса
Вярно, т'ва си е жив бъг, само дето не е BIOSПървоначално публикувано от connect
е добре де ся уроци по бг.ез. ли .... знам как се пише ама 'ас' винаг го пиша така .... е ,когат не е на хартия деПървоначално публикувано от Pat
То ако искаш можеш вместо 'ас' да пишеш и 'деге' па после гледай шоу
P.S. Наистина беше написал multiplayer! Ако си погледнеш последния ред на първия си пост ще разбереш защо сега го пише правилно
И малко по темата - с тази програмка, с която успяваш да променяш множителя, го вдигни/свали малко и тествай как ще се отрази на производителността. Може просто да е бъг в програмката и да показва грешна информация
абе ас вече нзн изобщо да пиша ли ... явно не се дава мн да се пише в този форум но програмката е AI Overclock Asus -koto firmware за мониторинг и овърклок... такаче едва ли е бъг ... досега не съм го клоквал през множителя ... но сега.. ще опитам ... е добре и бъг да е .... ама защо тогава и Cpy-Z ми плава множителя ? 14,15