Бихте ли ми казали кой процесор
1 P-D 915 /DUAL 2.8G/LGA775/BOX
2 ATHLON64 3500+/AM2/BOX
Ще се ползва само за игри
Бихте ли ми казали кой процесор
1 P-D 915 /DUAL 2.8G/LGA775/BOX
2 ATHLON64 3500+/AM2/BOX
Ще се ползва само за игри
Отговора е прост. И двата стават за игри така че купи си по евтиния а разликата я дай за VGA
Kaто се вземе предвид, че избирайки Атлон-а ще спестиш и от цената на дънната платка - можеш да добавиш и за РАМ-ец.
аз пък си харесвам двуглавото интелче, и никой не може да ме убеди че няма да смеже едноглавия атлон !
двуглавия също се клоква доста добре и тогава е вече недостижим ( сравняваме само тези два процесора ! )
А случайно да можеш да ми кажеш игра която ще използва второто ядро ??? За игри Атлона със сигурност е по добрият избор. Не е причината само във цената.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
За игри ще ми смажеш Athlon-чето ама друг път. Особенно с Pentium D. Пак казвам в игрите Атлона е по-добър макар и едноглав.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Това е мое мнение - двуглавия си ползва второто ядро в игри - все пак сметки има много.
Казвам това защото на две машинки премерих атлон 3200+ с Д920 - всичко друго освен дъно рам и проц бе еднакво - определено intel-а водеше ( говоря като фреймове! )
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Оп , стой Насе ! Сравняваш два процесора дето са съвсем различен ценови клас. За да сме обективни, сравни A64 3200+ с PD 820 не с 920
Тоя тест съм го правил и аз , защото имам мерак да мина на двуглав ама интелчето в игрите дишаше прахта.