Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Help

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2008

Re: Help

Нали споменах, че новите архитектури са с мощен графичен процесор... За да работи всичко коректно трябва да е подбрано коректно (не казвам, че твойта машина не е коректно сглобена, аможе само да не е настроена правилно). Ако видеото не е с подходящата честота си видял ефекта - спънало е цялата система.
    Навремето не са връзвали краката на всичките коне в стадото, а само водача и другите се съобразяват с него...
    Не че видеото е главния елемент, но може да "спъва" системата относно тактова честота. И след като си го форсирал логиката на системата е прехвърлила видеодекодирането на главния процесор и е орязала очакванията от картата... Дано и от мойто обяснение ти е станало ясно

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

sopata, тази монументална глупост е достойна да бъде прехвърлена в темата "вицове"

има 2 приказки:

1. ако мълчиш, хората може да те помислят за глупав, но отвориш ли си устата, има опасност да се убедят

2. ако нямаш какво да кажеш, недей казва нищо

дааа, знам, че никой не се е родил научен, но е хубаво да даваш съвети само в области, от които разбираш повече от другите

4. Тук е от
    Apr 2008

Явно вчерашното уиски още ми действа, щом се паля...

към ФеарМе: ДОБРЕ! Глупости съм написал (според теб). И каква полза от твоита "забележка"
    да не кажа подигравка, за DENITO, който се опитва да разбере какво се случва с компютъра му...
    Други в този форум се подиграват, ама поне си правят труда да побликуват някой линк от гугъл за да си измият ръцете и да кажат "първо прочети"... а ти - направо вицове... Аз по твоя пример, няма и да се опитам да потърся ревютата дето съм чел за освобождаването на главния процесор от видеорендера... Може да е било фантастика, полет на въображението, поредния виц от мен и каквото щеш... ама не съм съгласен по първата ти приказка, че си ме преценил правилно... виж за втората съм съгласен.... Айде отивам да пия айран и аспирин...

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

sopata, защото си недоразбрал това, което си прочел. едно е видеокартата да освобождава процесора от определен вид видео декодиране, съвсем друго е предположението ти, че множителят на процесора се влияе от натоварването върху видеокартата

отделен въпрос е и какво толкова има да се чепка по темата, след като неколкократно на denito бе обяснено за какво иде реч. отделен е въпросът, че неговите познания определено не му позволяват да разбере какво му обясняваме, но това си е негов проблем, а не мой или твой.

в случая си позволих определена рязкост, защото подобни недообмислени и некомпетентни мнения са недопустими в хардуерен раздел! ако е в "софтуер", иди-дойди... ще преинсталира и ще му мине. но утре може да започнеш да даваш съвети как се клоква, как се ремонтира дъно с поялник или нещо друго от рода, без да си наясно за какво говориш, и тогава кой ще му плати на човека заминалия процесор, дъно, видео и т.н. ?!

затова е по-добре аз да изляза прекалено лош, а ти прекалено некомпетентен, но да няма после истерии "заради вас ми изгоря процесора"

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Всичко ми стана идеално ясно,благодаря!

7. Тук е от
    Apr 2008

И аз разбрах... Радвам се, че и ти си ме разбрал правилно и наистина си прав за това, кое мнение къде се дава.
    А и позицията ти относно недомисления ми пост е правилна... Само ти си знаеш колко ругатни си отнесъл, ама аз искам да ти се извиня за
    дигането на пушилка за "нема нищо"...

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе