Привет!Искам да "съживя" малко едно дъно-мъртвец и компютърът да се ползва от едно дете да се учи на него и да се ползва и за сърфиране в нет-а.За нищо друго.Дъното е ACORP 6A815EP.Понеже доскоро се ползваше отвреме на време и не работи никак добре с един гаден Celeron,реших да му сложа Pentium 3 на 933 MHz,за да работи по-добре.Така ми стои този процесор,заедно с подобаващ вентилатор за него.Спецификациите на дъното го позволяват,гледам.Но сложих пентиума и не тръгва въобще с него.
И съответно си мисля,че трябва да сложа някакъв по-нов Bios,защото този,с който е в момента със сигурност не е сменян никога.Версия 1.0 или 1.1 е.А гледам в нет-а,че има някаква версия 1.3,но не мога да открия откъде да я сваля.Попаднах на една уж такава,но като тръгна да качвам файла ми изписва,че серийните номера на дъното и на файла не съвпадат,или нещо такова.Някой може ли да ми помогне да намеря последния биос за това дъно.Гледам,че на сайта на Acorp няма нищо подобно вече,сигурно отдавна е извън поддръжка.Има и един www.acorp.ru, но там няма точно за това дъно.Има същото,но с 1 накрая.
Ако има някакво значение,при стартиране,се изписва,че биос-а е на Phoenix,но на сайтът им няма нищо.