ti shte vidish v signaturata mi no tazi moge i da trugne na 200-205FSB na nai-bavnite timingi...ne sum ia probval zashtoto kato dignata PCI-a na 40-41 MHz i mi se omazvat hardovete
Както знаеш аз със със почти същата система,само дето Самсунга ми е оригинален[:-bouncy],CLT,работи си чудесно на 193 2-2-2-5-Т1 на 2.6В,работи така и на 200,но PCI 40Mhz e доста
GeniusLoki,как го пуксаш тоя саунд 5.1 бре пич?В смисал от задните жакове?
I moita e takava, no na danoto imam nai-bavni nastroiki 2.5/3/3/6/2CMD, koeto e gadno stoto tia stigala i 430 ama na 3CL
Inache v signaturata mi ia vijte - 2/3/3/5/1CMD 4-way interleaving na 183, raboti i na poveche okolo 385-390, no ne mi se riskuva zaradi shinite
PS Samsunga mi si e dostatachno istinski, a sound-a izliza prez trite jaka, taka ili inache microfon niamam a in-a ne mi triabva, no chestno da si kaja mai na slushalki mi e nai-dobre i zatova si sedia s tiah
A kato sam tragnal da pitam - niakoi da mi obiasni kakvi sa tia strannite nastroiki v BIOS-a ... ako gi e vijdal na ASUS-a niama da gi e zabravil - no ne znam kak tochno rabotiat !?
A kato sam tragnal da pitam - niakoi da mi obiasni kakvi sa tia strannite nastroiki v BIOS-a ... ako gi e vijdal na ASUS-a niama da gi e zabravil - no ne znam kak tochno rabotiat !?
Geniusloki,мене ме интересужа как така го пускаш през 3-те жака,щото аз не успявам нещо..от драйверите ли има опция или е някой от хилядите джъмпери по дъното
procesora mi e trogouhbred2200+ dyno Asus A7v8x pamet 2x256 DDR400 Kingmax by SPD 2.5-3-3-7
Njama razlika dali go puskam na 133\200 ili 133\166 ili 133\Auto javno razbira edno i syshto kato raboti slabo t.e. na sisoft Sandra dava rezultati okolo 2050\1950
Poneje mnojitelja e otkljuchen probvah da go pusna na 166\166 (11x166)raboti veche vtora sedmica bez nikakvi promeni vyv voltaja az igraja 8-9 chasa min na den njama nikakvi problemi sega dava okolo 2560\2400 na Sandrata Misleh si poneje vijdam kakvi rezultati davate dajte nqkakyv syvet vse pak ako se promeni FSB oshte i voltaja moje javno dali shte dam po dobri rezultati ili da smenjam pametta?
DPetrov- instaliraj si applicaton-ite za vgradenija zvuk ot diska na danoto, posle ot PCI Audio Applications v Programs startirash Audio Rack, a ot nego Advanced ...
Mollov, da razbiram li che na sistemata ti ima 2x128 i 1x256 MB Ram ? (sled kato na bank 0 pishe che ima 128, ostava tazi konfiguraciq)... zashtoto ako e taka, mislia che 433MHz sa leko nepostijimi (ako priemem che bank 2 se izpolzva)
Drugata vuzmojnost e da si ostavil 1x128 i da si o/c-nal samo nego