Ei sega peri 1 chas si drupnah AIDA32 i reshih da vida kakvo shte mi kage novo tia..ta puskam az i purvoto neshto koeto shte mi izbode ochite:
4.5x381...tz tz tz...ia skiii ti kuv overclock sum naprail...naprao novite 333MHz-ovi procesori na AMD gi napraih za smiah s moito skromno Palomino...samo deto v momenta sum na 190x9...nishto de, to e pochti edno i sushto.
Maaalko po nadolu vigdam slednoto
Durgi -5C* pri full load s vuzdushno...megdu drugoto procesora vurvi i na 400FSB ama iska kum 1.65Vcore koeto spored men e tvurde mnogo za Palomino...
Razglegdam po-nadolu az i kvo da vida
...ot persy me izlagali...vmesto da mi dadat DDR2700 te mi dali DDR2100(na chipovete pishe 5ns)...Egati v persy me lugat, BIOS-a me luge...abe vsichki me lujat!!!Pametta e Kingmax DDR333@380MHz...ne znam...osven da sum popadnal na niakakva super broika DDR2100 ta da vurzi i na 190FSB.
Ei sega vidiah i oshte edin biser ama me murzi da naprava screenshot...ta "maximum memory modul size-32MB"...i tova ne go znaeh
Vse pak napravih screenshot-a.
"AIDA32 3.10 е професионално изработена програма, която дава пълна информация за компютъра ви и прави детайлна диагностика на PC компонентите."
I na tova ako mu vikato profesionalno izrabotena programa...az shte si otrega glavat