nqkoj imali ideq , dali novoto im duno ima delitel v biosa za 166/33 , 6toto na snimkata ot sajta lipswat dip-swi4ovete
nqkoj imali ideq , dali novoto im duno ima delitel v biosa za 166/33 , 6toto na snimkata ot sajta lipswat dip-swi4ovete
Ia mi kagi chipset-a na tova duno che ne mi se tursi sega iz net-a.Ako chipset-a e VIA KT333 znachi ima...
4ipseta e KT400 , no ot gigabyte sa se setili da slogat i serial ata , koito ne se znae koga 6te se izpolzva ,
prosto na snimkata ot sajta lipsvat dip swi4ovete za 166
TOVA DUNO E NE6TO KATO NOVA REVIZIQ NA 7VAX SAMO 4E IMA SERIAL ATA.
Zasega ne znam duno s KT400 koeto da nqma 1/5 delitel, ako ne za overclock to pone da poddarja novite AMD XP na 333Mhz ili drugo q4e kazano dilura da danoto ima delitel.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by dilura
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
И делител има и dip ключета има. Имаш dip ключета за шината и за множителя отделно. Със здраве да си го ползуваш
Za delitelja - jasno (KT400), ama kak razbra che ima Dip-kljucheta???
>
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B
Za delitelja - jasno (KT400), ama kak razbra che ima Dip-kljucheta???
>
Че много просто те са си на дъното.....просто се виждат[]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by dilura
Ама чекай че се отплеснах...чак сега ти схванах въпроса. Ти питаш дали има dip за делителя......е сори няма такива екстри....просто като прескочиш 166 шина и той си се включва auto