Ne moga da ti kaja to4no koi e po-barz oba4e pentiuma si e pentium i az bih si vzel P3 shtoto niakade 4etoh 4e cel 1.7 1.8 2.0 sa izdunki na intel.Neznam kolko e viarno no az sam za P3.
Zimaj CELERONA!!! Vsi4ki zemat celeroni shtot moje i da imat orqzan kesh, da gi smqtat za loshi cputa i t.n., ama za igri cel 1.7Ghz ne e 4ak tolkova baven, i vse pak dosta po-dobyr ot nqkakyv star pentium3. Osven tva na dyno za cel 1.7 mojesh posle da slojish p4 3.06 Ghz.
Абе човек има маса информация в нет-а.Прърво селероните са произведени по 0.18 микронен процес а Northwood ядрата са по 0.13 микронен, после Willamate ядото е с 128kb L2 кеш а Northwood-а е с 256/512 което не е 3 пъти по-малко....мързи ме още да ти обяснявам!Вземи и прочети а недей да пишеш простотии
Dobre de iztrii gornia post 4e v toia topic se usrah are sega da ne se izlagame....Prosto taka me biaha izlugali predi vreme i vuob6te ne sum se zanimaval da ceta...
Toia pa ti kato cete6 po cial den az ne moga spri da mi se pravi6 na mnogo razbira6t 4e mi pisna ot tebe...6te pro4eta kato imam vreme kakto vigda6 ne se pre4kam kadeto neznam(osven tozi put)....Pi6i si tam i ne mi se dui