Някои има ли впечетления от този продукт ???
За стария модел знам че е доста читав [:D].
Този е на много сносна цена $90 ,дали си заслужава пред един MSI,GB KT400 ?????
Някои има ли впечетления от този продукт ???
За стария модел знам че е доста читав [:D].
Този е на много сносна цена $90 ,дали си заслужава пред един MSI,GB KT400 ?????
за 90$ можеш да си вземеш MSI KT4V KT400... или ASUS A7V8X за 100$.
Дънцето е екстра, но за малко парички отгоре си взимаш А7V8X. А7V333Х няма възможност за промяна на волтажа на паметта, Speech POST Reporter и SP-DIF планка - иначе е едно към едно със КТ400 дъното на АСУС.
>
Да но не чух хубави думи за ASUS A7V8X били имали някакви проблеми ????
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Vova
Да но не чух хубави думи за ASUS A7V8X били имали някакви проблеми ????
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Какви например?? Питам, защото съм с такова и ... да си знам за всеки случай []
>
Не знам точно сас сигурност ,просто чух някакв слух и реших да питам [:-angel]
Иначе кое от двете дана е с по-добра производителност ???? ASUS A7V8X или А7V333-Х
За цената е ясно[:D]
ASUS A7V8X...8 съм продал и всичките си вървят безпроблеми,много стабилно дъно:проблема е че в БГ няма хубави памети,и 99% от хората спестяват,къпъват болкуци и после реват ше пъното пищи.Самсунг ДДР 400 или TwinMoss DDR3200 са прекрасни,но скъпичи памети
Абе прав си за боклучавите памети, но Асус-а си е бая придирчивичък към паметите. Например A7V333-X въобще отказваше да тръгне с ТуинМос ДДР333 с чипове Мтек, не се разбираше нещо със Самсунг ДДР400 (с него поне палеше).
>
ТуинМос ДДР333 с чипове Мтек не е тва което беше преди месеци,на никого бе препоръчвам такава памет,за сметка на тва 3200 е много добра..но както ни е известно безплатен обяд няма
А кое е по-добре да си купя ????
т.е. с кое ще изпълня правилото
цена/производителнос ????
Според мен най-доброто решение би било да се изчака месец-два да излезат дъна с КТ400А ... пък да видим тогава кой кого []
>
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B
Дънцето е екстра, но за малко парички отгоре си взимаш А7V8X. А7V333Х няма възможност за промяна на волтажа на паметта, Speech POST Reporter и SP-DIF планка - иначе е едно към едно със КТ400 дъното на АСУС.
>
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
A7V333 има промяна на напрежението на паметта - до 3.06V през джъмпери до AGP слота. Не съм сигурен за "Х" версията. Speech Post Reporter си има, но няма SP-DIF планка. Звука е C-Media 8738 и е мноого по-добре от ALC650 - най-малкото поддържа EAX 2.0, A3D и C3D (или както там беше..)
А и отгоре на всичко не знам дали в A7V8X не са резнали overvoltage джъмпера.
За Х-версията можеш да ми вЕрваш [] . Оvervoltage джъмперът за паметта го няма и при КТ400, само през БИОС-а до 2.85V.
>
Да, ясно...погледнах - тая е с дизайна на A7V8X и е по-куца от A7V333 (чистия)...ко да кажа - не си я вземай, пич!
Даже и AGPPro-то го няма..
Да, определено чистото A7V333 е по-добър избор, особено от последните ревизии с работещ 1/5 делител.
>