наскоро си взех АМD Palomino na 1700 и охладител Titan Ball Sylver,но нещо ми грее без да е клокван. На IDLE в биоса ми пише 55 градуса. Кво да правиа . Молиа помогнете. Мерси предварително
наскоро си взех АМD Palomino na 1700 и охладител Titan Ball Sylver,но нещо ми грее без да е клокван. На IDLE в биоса ми пише 55 градуса. Кво да правиа . Молиа помогнете. Мерси предварително
Ами смени си радиатора и с някох по качествен и му сложи паста(силиконова или сребърна). Моя Spire фабрично беше намазан със силиконова паста. Много вайно е ако има термо лепенка на радиатора да я махнеш. В момента може и заради такава лепенка да ти грее повече.
Този вентилатор е с температурен контрол и вероятно затова грее повечко - просто върти на най-слаби обороти []
>
Ne moga da pomogna no ako she mahash lepenkata (ako ima takava) go napravi s vuzmosh nai finnata vodna shkurka .Sujaliavam 4e niamah fotoaparat v sebe si da vi pokaja kvo vidiah ..... radiator ot aluminii s lepenka koiato 4ovek se e opital da mehne s otverka i kato vidial 4e e po twurda kato pasta reshil 4e kato sloji sreburna na procesora twa sa 2 pasti taka4e vsiko mislel 4e she e ok )))
NA skoro si vzemah edin spire cooler modelut e copper base i na nego ima edna rozova lepenka dali i az trqbva da q mahna tui kato i moq gree dosta no puk sum slojil silikonova pasta
Моя Spire беше намазан със паста и не беше със лепенка. Ако е лепенка махай я.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами смени си радиатора и с някох по качествен
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кой е той?