Наскоро си взех MSI KT4V и сега се питам кое е по-доброто - KT400 или nForce2? Малко късно, а? Но ми препоръчаха KT400 и вече е факт. Много съм доволен. Но все пак се интересувам КОЕ???
Наскоро си взех MSI KT4V и сега се питам кое е по-доброто - KT400 или nForce2? Малко късно, а? Но ми препоръчаха KT400 и вече е факт. Много съм доволен. Но все пак се интересувам КОЕ???
Що за тъп въпрос - nFORCE е по-бърз във всички отношения като чип - вече възможностите зависят най-вече от дъното като цяло. По бърз, по стабилен при клок.. за друго не се сещам!
По скоро да беше питал кое е по доброто KT400A или nForce2
По-бързо??? Мда, ама за 10-ина кадъра 35$ да дам...
Добре де didoriginal като знаеш отговора защо питаш ?????
Да се намираш на работа или защото не ти се дават 34$?
Малко не се разбра за какво е тази тема
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре де didoriginal като знаеш отговора защо питаш ?????
Да се намираш на работа или защото не ти се дават 34$?
Малко не се разбра за какво е тази тема
<div align="right">оргинално мнение на saint056a</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не си ме разбрал правилно май. Искам да питам дали си заслужава просто и какви са разликите. Например за вграденото видео в nForce2 и т.н.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Наскоро си взех MSI KT4V и сега се питам кое е по-доброто - KT400 или nForce2? Малко късно, а? Но ми препоръчаха KT400 и вече е факт. Много съм доволен. Но все пак се интересувам КОЕ???
<div align="right">оргинално мнение на didoriginal</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз повече от 60$ за дъно не давам - а пък вие си купувайте супер скъпите боклуци, дуал дървета и не знам кви си там.[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Аз повече от 60$ за дъно не давам - а пък вие си купувайте супер скъпите боклуци, дуал дървета и не знам кви си там.[:D]
<div align="right">оргинално мнение на jinom</div id="right">
Ами някой хора (като мен) като не могат да си позволят да си купят най-скъпата и бърза кола, си купуват най-скъпия и бърз компютър. Тръпката си е тръпка!
nForce-to e po burzo bez spor..... ama v otnoshenie nastroiki edin priatel mi se oplakvashe neshto. Zel si ASUS A7N8X -NF2 ru4kail go... posle reshil da ia smeni s kato moiata ASUS A7V8X -KT400 i kaza 4e niamal nikvi problemi.Taka i ne mi kaza kvo to4no e koftito na predishnata platka.
Няма място за сравнение...нФОРС-а е по-добър във всяко едно отношение...единствено че грее доста повече от ВИА-та е недостатъкът му.
момчета,НФОРС е по добър само на хартия...аз имах такова,тествал съм дузина...ОТВРАТИТЕЛЕН чипсет!ужасно бъгав!Просто софтуера не е оптимизиран за него,факт!
Айде кажете ми къде другаде ше видите тва нещо:
Аз лично за пръв път виждам подобен бъг...отвратителен чипсет,скъса ми нервите...и дъното струваше 152$ при тва!!
мдааа - аз дълго време се чудих - но реших да е KT400 - не толкова заради бързината но не ми тръбваше вградено видео което е слабо - ако поне беше на нивото на Geforce4mx може би щях да си взема ама... - иначе страшен скрийн, признавам - ще го сейвна някъде...
Чакай малко сега! Защо говориш за вградено видео???
ми Nforce идва с вградено видео, има и Agp ако искаш да си сложим ама...
8RDA / 8RDA+ са без вграден видео карта и са да бест IMHO.