Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

kajete kakvo dano ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

kajete kakvo dano ...

ako znaesh kak si pishat cenovite listi ......

radvai se che sa se setili za tova da slojat i oboznachenie za SB

2.  

3. Тук е от
    Jan 2003

kajete kakvo dano ...

mi za mene MBa e L7S7A2 na Elitegroup na skoro si go vzeh- nikvi problemi daje i DDR 400 mojesh da mu zakichish za overclock da ne govorim lichno sum si puskal Durona ot 1200 na 1450 no me dani DDRa 6tot e niakva kuchi marka puk MB struva saom nekvi 65-67$ s DDS

4. Member
    Тук е от
    Aug 2002

kajete kakvo dano ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">mi za mene MBa e L7S7A2 na Elitegroup na skoro si go vzeh- nikvi problemi daje i DDR 400 mojesh da mu zakichish za overclock da ne govorim lichno sum si puskal Durona ot 1200 na 1450 no me dani DDRa 6tot e niakva kuchi marka puk MB struva saom nekvi 65-67$ s DDS

<div align="right">оргинално мнение на MORGAN</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Точно за това смятам да си взема качествена памет и това дъно.[:D]

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

kajete kakvo dano ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mollov mnenie za Albatron-a

az veche testvah edin takyv iiii sym dovolen

haresa mi

<div align="right">оргинално мнение на Coulthard</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

КТ400 платката седи на масата зад мене []

Или довечера, или утре през деня ще дойде и нейният ред []

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

kajete kakvo dano ...

Mollov kakvo stana s platkata puska li ia/

i kak e?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2002

kajete kakvo dano ...

Gigabyte 7VA KT400, DDR400, AGP 8X, SB5.1, ATA133 за 75$

това май също е добро

дори по-добро от ECS

8.  

9. Тук е от
    Mar 2003

kajete kakvo dano ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">a epoxa moje li da se vzeme bez dds?

<div align="right">оргинално мнение на mitak</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Може с половин ДДС ама само от Пърси и требва малко да се направиш на циганин....тоест известна доза пазарлък[:D]

иначе това дънце е добро за парите си...нема де се прекараш ако си го вземеш.....аре успех[:D]

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

kajete kakvo dano ...

Kolev,недей препоръчва това скапано дъно на Gigabyte,защото за овърклок е истинска мъка.ЕлитГрупа трябва да е по-добър за клок поради ПСИ и АГП заклучването което го няма при Гига.

А и повечето дъна в БГ в момента са ревизия 1.2 на която трябва да поиш и да местиш клучета за да пуснеш ФСБ над 165.Аре неми се пишат още от минусите на Гигата.

Значи Митак,най-добре продаваш тоя процесор ако е с ядро Паломино и си зимащ 1700+ Б,зимащ с останалите пари от продажбата на 2000+ едно Епох 8РДА и забравящ за глупостите като Елит или ГигаБоклук

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

kajete kakvo dano ...

Амиго не си вземай "Elit-Труп" - с такава съм, направо е ужас . Това е дъно просто за да работи - производителноста му е 0,00000000000000000000000000000...........n+1 . Лично аз вече смених 6 дъна на Елит Труп и засега ( няма да ми се смеете ) като че ли К7S5A работи поносимо, но си останас с K7VTA3 DDR333 - само защото има ДДР333 и ФСБ 166 и АТА133

а и напоследък с парите изобщо не съм добре

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Kakvo moje da mu e na tova dano ???
    От PacoRabanne във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 6
    Последно: 18-04-03, 18:08
  2. kajete kakvo mislite za GB-7VA
    От kolev във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 5
    Последно: 12-12-02, 22:20
  3. kakvo shte kajete za nForce 415 ?
    От HayMaker във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 8
    Последно: 29-07-02, 19:26
  4. Kakvo shte kajete za DFI CS32-TC
    От astromi във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 4
    Последно: 27-06-02, 17:07
  5. Kakvo ste kajete za RA2 YURI'S REVENGE
    От npu3paka във форум ИГРИ
    Отговори: 8
    Последно: 30-11-01, 16:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе