kajete niakakvo dano za AMD XP CPU 2000+, koeto da e s ponosima cena i da si zaslujava da se kupi za da moje daima i overclock.
blagodaria
kajete niakakvo dano za AMD XP CPU 2000+, koeto da e s ponosima cena i da si zaslujava da se kupi za da moje daima i overclock.
blagodaria
Albatron KX400-8XV s.A, VIA KT400,3XDDR400,AGP8x, ATX,ATA133, 6ch. Audio, USB 2.0 в Аргус цената е 71$ а при дилърите им е на 78$ с две години гаранция
все екзотични предложения
бих предложил epox kt 400 - около 70$, и ще забие всички тези ментета
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">kakva e taia marka dana ne sam ia chuval dosega?
<div align="right">оргинално мнение на mitak</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
В началото на 2001g. малка групичка от екипа на Gigabyte се отделиха и създадоха Albatron Technology Co, Ltd.
Е добре де - EPOX 8K9A може ли да кажем?
То няма друго EPOX на тия пари...
Не си взимай ECS чувал съм че имат кофти кондензатори!!! На един приятел му издържа само година,а и други се оплакват!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">все екзотични предложения
бих предложил epox kt 400 - около 70$, и ще забие всички тези ментета
<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">да ама това е без ДДС и има 2-сн аудио
Mollov mnenie za Albatron-a
az veche testvah edin takyv iiii sym dovolen
haresa mi
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">a epoxa moje li da se vzeme bez dds?
<div align="right">оргинално мнение на mitak</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Доколкото знам мисля, че не може без ДДС
А за 2-каналното аудио така пише на ценовата листа на PERSY(и на мен ми е страно но така пише)