Някой знае ли откъде могат да бъдат закупени дъна на ABIT в BG ?
Хм ,и аз смятах следващото ми дъно да е Abit, обаче явно няма вносител ,дали?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой знае ли откъде могат да бъдат закупени дъна на ABIT в BG ?
<div align="right">оргинално мнение на DarkRose</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Distributor Solytrons
TEL 359-2-9602-300 FAX 359-2-9602-399
Мечтай си.... дори Solytron вече не им се занимава с Abit... ако имат нещо на склад, то ще е много старо.... нищо от новите платки на Abit няма в момента в наличности в BG...
Прав е Mollov, обадих се вчера до тази фирма solytron и ми отговориха, че "поради големите дефекти, които дават дъната, се отказахме да ги внасяме"...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Прав е Mollov, обадих се вчера до тази фирма solytron и ми отговориха, че "поради големите дефекти, които дават дъната, се отказахме да ги внасяме"...
<div align="right">оргинално мнение на DarkRose</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абе официалният вносител голяма реклама им е направил.[:D]
Българска работа. Можеха да бъдат по-дипломатични. Ами ако се бяха обадили от abit да питат що не внасят нищо, пак ли щяха да им отговорят така?[:D]