интересува ме има ли някой, който е виждал "GB 7VAX-A" на живо, ако я е тествал...да сподели впечетления...обичайните работи - BIOS - настройки, честоти, множители, делители, държание и прочее?
интересува ме има ли някой, който е виждал "GB 7VAX-A" на живо, ако я е тествал...да сподели впечетления...обичайните работи - BIOS - настройки, честоти, множители, делители, държание и прочее?
Нищо особено, БИОС-същия,честоти-ами не можах да пусна 133Мхз Тбред на 166Мхз просто няма как !!!,делители-ми на 100,133 и 166Мхз,държание - беше стабилно на дефаулт честоти.КТ400А - едно няма нищо.Абе цената е сносна.
166 Мхз ги прави....ама за повече е под въпрос???? но пък с дип ключетата става 166х12 което не е лошо все пак...иначе платката е добра и на дифолт честоти е една от най бързите с КТ400[]
Кажи ми къде ги видя тия 166Мхз.Осъзнаваш ли че говорим за КТ400А - не за КТ400
Aре сега, че нещо не разбрах, не знаете ка да го пуснете гигадръв на 166 Mhz, бе аз съм го пускал на 12.5X180 на 1.9V на Т-бред 1700+@???, ква му е толкова философията, един мод на дъното ли не можете да направите?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кажи ми къде ги видя тия 166Мхз.Осъзнаваш ли че говорим за КТ400А - не за КТ400
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не знам за тази с КТ400А нея не съм я пипал...но не мисля че има голяма разлика м/у двата чипсета...даже 400А го водят за по добър...а дали е така ще ти кажа след 1-2дена като го пробвам[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам за тази с КТ400А нея не съм я пипал...но не мисля че има голяма разлика м/у двата чипсета...даже 400А го водят за по добър...а дали е така ще ти кажа след 1-2дена като го пробвам[]
<div align="right">оргинално мнение на Macharoka</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами като не знаеш защо пишеш глупости тука, че даже си уверен в това което казваш.[!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам за тази с КТ400А нея не съм я пипал...но не мисля че има голяма разлика м/у двата чипсета...даже 400А го водят за по добър...а дали е така ще ти кажа след 1-2дена като го пробвам[]
<div align="right">оргинално мнение на Macharoka</div id="right">
Ами като не знаеш защо пишеш глупости тука, че даже си уверен в това което казваш.[!]
1-во изказвам мнение защото съм пробвал тази с КТ400 и дъната са савсем еднакви ...разликата е КТ400А а тя е единствено че ''УЖ" има пълна подръжка на ДДР400...тъка че не пиша глупости[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">166 Мхз ги прави....</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е добре де като не си го виждал дъното откъде знаеш ???
Ми няма switch за 166 Мхз.
На дъното наистина не можеш да му пуснеш 166 Мхз. от него. Това става, чрез мод. на процесора и вързване на мостчетата
Така че, lightmaster е прав.
Macharoka - а ти като не си пипвал такова дъно, за какво спориш???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На дъното наистина не можеш да му пуснеш 166 Мхз. от него. Това става, чрез мод. на процесора и вързване на мостчетата
Така че, lightmaster е прав.
Macharoka - а ти като не си пипвал такова дъно, за какво спориш???
<div align="right">оргинално мнение на Kayso</div id="right">
Не спорим бре....не може ли човек да се изкаже това ...с КТ400 се пускаше на 166х12 има си дип ключета....пък двете дъна ми се виждааха еднакви...това щом е толкова орязано нема кво да го мислиме и обсъждаме повече[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">166 Мхз ги прави....</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е добре де като не си го виждал дъното откъде знаеш ???
Ми няма switch за 166 Мхз.
Za GB VAX-A li se otnasia, interesuvam se do kolko moje da se vdiga
FSB sys 133 MHz CPU?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не спорим бре....не може ли човек да се изкаже това ...с КТ400 се пускаше на 166х12 има си дип ключета....пък двете дъна ми се виждааха еднакви...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Значи: аре да не се караме ама то си пише ясно " Относно GB 7VAX-A (KT400A)..."к'во го интересува кт400 човека.
ДжинФис до 165Мхз
Kayso - къде да видя кои крачета се закъсяват.
AVE 4ESTNO KAZANO V DUNOTQ NQMA NI6TO , az re6ih da si napravq upgrade ot GB 7VAX do VAX-A ama ne si stryva