Съвсем случайно го открих точно преди 20-25 минути:за какво става въпрос?
Включвам си ПСто,тъй като имах да записвам някой ЦДта на приятел,пуснах първото и междувременно току бях почнал да ровя тук,когато ИЕ ми даде грешка...опитах се да затворя прозореца но неби..след около 5 секунди ми излезе синичкия екран със грешка в копроцесора;0х00000071....
След рестарт на маджик скрина гледам фана на ЦПУто показва 0 оборота...свети в червено....стори ми се странно тва,тъй като гледам Тто на процесора 35 градуса,но все пак влезнах в БИОС,там същото положение,о РПМ на фана,но Т на ЦПУ 40;тук тряя да кажа че фана ми иначе бачка на 3к оборота,със СЛК 800 У съм,и не го чувам дали работи или не,и точно си мислех че нещо по БИОС е бъгнало,когати и в БИОС заби....добре че загасих ПСто и отворих капака!като допрях ЦПУ кулера как не ми останаха пръстите на него незнам!
бях чел че НРОРС 2 дъната имат бъг при нулеви и по малки температури;вече съм убеден че имат и при високи температури,което си е честно казано опасно,случай като моя е доста вероятен да се повтори и другаде,спира фана на ЦПУто,и тъпото дъно ми реве 35-40 грд[:D]...явно мъ идва в повечко Т-то и е решило да ми замаже очичките мама му стара и лъжлив БИОС[:D]
Добре поне че всичко се размина само със смяна на фана[)]