Наскоро смених операционната си система от XP SP3 на Windows 7 SP1 и вчера за първи път използвах "приспиващата" опция на компютъра(sleep).След като реших да го "събудя", натиснах Power Button-а на компютъра си, защото така го събуждах от Stand by режима на Windows XP.За мое очудване компютърът не се събуди.Пробвах още един-два пъти по същия начин.След това го изключих за секунда от щепсела, и пак нищо.После спрях захранването от копчето за секунда и пробвах да го включа отново и пак неуспешно.Накрая изключих захранването за по-дълго време, може би 2-3 минути.И този път компютъра се включи.Та въпросът ми е как да събудя компютъра си следващия път и дали тези неуспешни опити за събуждането му чрез изключване от ел. мрежата и няколкото излични натискания на Power Button-а могат да повредят нещо от конфогурацията ми.Притеснен съм,защото наскоро се изхарчих за ъпгрейд и сега ме гони параноя по този въпрос.Моля пропуснете обидите отправени към мен и ми отговорете сериозно.Благодаря предварително!