Мисля да сменям МВ и съм си харесал GIGABYTE 7VT600 какво ви е мнението ,някой има ли такова дъно.
Мисля да сменям МВ и съм си харесал GIGABYTE 7VT600 какво ви е мнението ,някой има ли такова дъно.
Какво си й харесал на тая VIA [8)]?? Аз не бих заложил на VIA .
nForce 2 са много по скъпи, а пък SIS нещо не ми вдъхват доверие.Досега винаги съм имал дъно с VIA и никога не съм имал проблеми
Кои NF2 са много скъпи?
Biostar-а примерно е под 80$.... т'ва скъпо ли е според теб?
Biostar M7NCD-Pro ли имаш превид става за 10$ повече ,но ако наистина е по- добра.
kato si re6il da si vseme6 be6to evtino za6tone si vzeme6 nqkoi chaintech s intel-ski 4ip ! dori i po evtino 6te ti izleze o6te pove4e 4e rabotqt s sdram ! ina4e si ima sa6tite pokazateli kato natova !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">какъв интелски чип за АМД процесори,нещо бъркаш
<div align="right">оргинално мнение на dimi</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">кой барка ! аз тук не видаях накой да говори за процесори ????
GIGABYTE 7VT600 e за АМД и предложенито на Molov пак е за АМД,но няма да се караме я.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">GIGABYTE 7VT600 e за АМД и предложенито на Molov пак е за АМД,но няма да се караме я.
<div align="right">оргинално мнение на dimi</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">сажелявам ! не сам видял 7-цата ! ама еи такива лупи нося ! но 4айнтек също не лош избор ! /по мое пове4е от скромно мнение/ !
Kато почетох малко статии иаз вече мисля че Молов е прав само не знам
този от Съни дали задължително слагат ДДС.