Че кво му е кирливо на П3... за тия пари е есктра. Нещо друго определено ме дразни в интел - политиката им, както и анти АМД пропагандата която водят така открито. Целерон 2.8 струва 140$ а е такъв боклук че за да не ти направи впечатление трябва да си леко казано абсолютно некомпетентен. Това е процесор който прави видеокарта за 200$ да работи като за 50$. За цените на П4 нямам забележки защото откакто излезе А64 са си точно такива каквито трябва. Но целероните са си абсолютна обида към всеки потребител.
<font color="green">Offtopic:
<font size="1">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И не прави грандиозни изводи за това кое с какво се конкурира, щото и двете си ги виждал само на снимки. Изкажи скромното си мнение по скромен начин, защото се излагаш пред тези дето знаят за какво става въпрос.
<div align="right">оргинално мнение на -CTPAX-</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ти от тях ли си извинявай...май нещо взе да ти става навик да ми търсиш темите и да ръсиш офтопик изявления от типа колко ти е скъп процесора и за колко време си рипвал матрицата. На кой му дреме? Имал си пари, дал си ги - радвай се. Както виждаш в темата не става въпрос за МОЯ процесор или МОЯ компютър - кво - мислиш че се засягам от това че процесора ми струва 60$? [] Не ставай смешен. Не те знам на колко години си точно но определено не ти ходи поведение тип "айде взимай линията да си мерим пишките"... Ти имаш П4, аз пък имам коса...ама не се фукам нали?</font id="size1"></font id="green">