Mollov
Imam vapros ne po temata!!!
6e stane li ne6to ako si nazepq i ysy4a IDE kabela!!!
(taka 4e da stane krugul)!!!
Mollov
Imam vapros ne po temata!!!
6e stane li ne6to ako si nazepq i ysy4a IDE kabela!!!
(taka 4e da stane krugul)!!!
Относно това че нямало 2600+ с ядро Barton някои хора дълбоко се лъжат аз имам точно такъв. А в БГ ги има и това са повечето 2600+ BOX поне до преди около месец в мост се продаваха. Това се разбира чак като видиш надписа на кутията че е с 512 кеш, а впрочем това е единствения начин да се разбере (докато е в кутия) защото никаде не е написано че е Barton, нито модел и т.н.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Za cenata nqma Spor zatova v BG AMD imat pove4eto xora no za6to AMD izprevarva P4 v igrite spored teb MAKAPOB (ako ima i nakoi dryg da kaje ne6tos sly6am)!!!
)
<div align="right">Originally posted by king_pin*-*01/01/2004*:* 23:30:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това от собствен опит ли го говориш за някакви изпреварвания или така си чувал. Защото е точно обратното От личен опит.
голям цирк!
трябва ли да споменавам, че някои engine-и са оптимизирани за sse/sse2 ( т.е. intel-ски cpu ) - например q3 engine, а други не са?!
за ос нямам какво да кажа, вижте ми сигнатурата - компът ми е вече близо на година, и още оттогава съм на 2300 реални. направете си сметка колко време съм бил с процесор, чиято реална работа честота чак сега е на пазара. мисля, че струваше към $60. дори не си и помислям да го сменям засега. слагам само ново видео и съм пак с 100% актуален компютър.
chipsy правилно припомни за 1700+/1800+. другият голям удар преди време беше р4 1800 ( kayso, вдигни ръка, за теб говорим []).
no further comment
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">голям цирк!
трябва ли да споменавам, че някои engine-и са оптимизирани за sse/sse2 ( т.е. intel-ски cpu ) - например q3 engine, а други не са?!
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*14/01/2004*:* 19:26:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не забравяй, че дори твоя процесор има SSE.... а пък А64 има и SSE2... така че това не е кой знае какво предимство....
mollov, едва ли мислиш, че не го знам това [], но голата истина е, че q3 engine-а си върви по-добре на intel по ред причини ( sse, по-голяма memoty bandwith и т.н. )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... но голата истина е, че q3 engine-а си върви по-добре на intel по ред причини ( sse, по-голяма memoty bandwith и т.н. )
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*16/01/2004*:* 02:32:50</div id="right">
Аре да ми обясниш колко по-добре върви Q3 na intel. fx5900xt/512DDR/2500+/nforce2 -вяадя 100-тина кадъра на Q3[:D][:D]
Много слабо, язък ти за хубавото видео. Ако играеше куейк, щеше да знаеш, че 100 кадъра е неприемливо ниско. За сравнение ще ти кажа, че аз с конфиг за скорост вадя над 600 кадъра на таймдемо фоур :-))
@-CTPAX- тез 600 кадъра,мисля че повече от 52фрема само орел ги вижда или некав друг дзвер.А за AMD , Q3 има пач q3xp-install.exe
Най-обичам някой дето не е играл сериозно 3д шутъри да философства за кадрите. Ти с 52 кадъра няма да можеш да уцелиш нищо, то ще е едно влачене ужас :-))
А колкото до пача на амд, той не става за нищо, освен за бенчмаркове. Представлява прекомплиран куейк и компилирани vm библиотеки в dll. Същото го има и за Интел. Естествено дига се перформанса, но можеш да си го играеш сам с ботове, тъй като никакви модове не вървят.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най-обичам някой дето не е играл сериозно 3д шутъри да философства за кадрите. Ти с 52 кадъра няма да можеш да уцелиш нищо, то ще е едно влачене ужас :-))
А колкото до пача на амд, той не става за нищо, освен за бенчмаркове. Представлява прекомплиран куейк и компилирани vm библиотеки в dll. Същото го има и за Интел. Естествено дига се перформанса, но можеш да си го играеш сам с ботове, тъй като никакви модове не вървят.
<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*16/01/2004*:* 10:58:50</div id="right">
Ти като си с пинг1 много лесно можеш да говориш(за Q3.setcom.bg)
Играя като побъркан да не обяснявам какви едноседмични мрежи правим с приятели....
А като толкова разбираш помогни http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=12062
С пинг 1 съм само ако съм в работата, иначе съм с пинг 20-30 в най-добрия случай (от нас).
Колкото до другия топик - крашва ти играта, това значи че системата не е стабилна, че имаш проблем с виндоса или играта не е инсталирана като хората :-))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Колкото до другия топик - крашва ти играта, това значи че системата не е стабилна, че имаш проблем с виндоса или играта не е инсталирана като хората :-))
<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*16/01/2004*:* 13:37:05</div id="right">
След Windows Update станаха поразиите а компито ми е пушка[:D]
CTPAX - искаш да кажеш че ... чакай малко че е толкова абсурдно че не мога да си го представя значи.... според тебе комбинацията P4+GF4 е....10 пъти по бърза от K7+GF5 и то 5900XT. Дали човека знае че условията при които играеш доближават качеството на картината до това на Gameboy. "С мойто cfg" - че кой си има идея кво значи това. Що не си постнеш 3D MARK 2k3 резултата да го сравним с тоя на kafka.
Колкото до кадрите - тъпото ми on-board видео вади 350 FPS (става въпрос за ГФ4 ядро, което върви колкото ГФ2МХ400). За сравнение другото ми видео (5600ХТ) изкарва с 70-80 кадъра отгоре, само че по отношение на pipeline и текстуриране е полoвинта от Ti4400, a в quake3 дурго няма.
По темата - 1.8А е над 130$ - 3ГХЗ са му доста оптимистични освен ако не си го подбираш сам. АМД 1800+ e 60$ и досега не съм засичал чип който да има проблеми с 2.2 ГХз, да не говодим че оня ден продадох 2200+ box дето тръгна от раз на 2.4 и струва 80$