ДАЙТЕ МИ НЯКАКВО МНЕНИЕ ИЛИ СЪВЕТ ЗА ТОВА ДЪНО ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО ПРОБЛЕМИ СЪС НЕГО... БЛАГОДАРЯ ВИ...
ДАЙТЕ МИ НЯКАКВО МНЕНИЕ ИЛИ СЪВЕТ ЗА ТОВА ДЪНО ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО ПРОБЛЕМИ СЪС НЕГО... БЛАГОДАРЯ ВИ...
Това ти е дъното, нали:
SHUTTLE AB48N i845PE (i845PE+ICH4), 400/533MHz, UltraATA/100, 2 DDR, 1AGP4X, 5PCI, USB2.0, 6 channel audio Realtek ALC650, LAN10/100 Realtek 8100B
От какво естество са ти проблемите?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ДАЙТЕ МИ НЯКАКВО МНЕНИЕ ИЛИ СЪВЕТ ЗА ТОВА ДЪНО ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО ПРОБЛЕМИ СЪС НЕГО... БЛАГОДАРЯ ВИ...
<div align="right">Originally posted by deveca - 29/01/2004 : 01:42:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ама не пускай една и съща тема на сто места! Сигурно модераторите спят вече по това време, защото те биха ти направили тази забележка. И пак не даваш никаква информация...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">чл. 15. Не задавайте проблеми от общо естество, а се опитвайте да конкретизирате. Така вероятността някой изобщо да ви отговори е по-голяма.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
(това е едно от правилата на форума)
Не мога да разбера защо се продават такива д****а !!!