...дъно ASRock K7VT2 VIA KT266A, а също и приемам предложения за такъв на разумна цена. Ако може да е над 1800. Благодаря!
...дъно ASRock K7VT2 VIA KT266A, а също и приемам предложения за такъв на разумна цена. Ако може да е над 1800. Благодаря!
това е все едно да сложиш двигател от BMW на трабант . Аз сам с 1800+ и сам го коквал на 2Ghz реална честота, на тестовете е колкото 2400+ барз, но това не се забелязва нито в игрите нито в работата на windows . Според мен не ти трябва да даваш пари за много барз процесор. Пак и незнам на това дано кое му е оптималниа процесор ...
Кажи все пак какво ще правиш с компютъра за какво ще се ползва пък тогава вече може да се каже нещо
Няма да го използвам за нищо специално, просто в момента съм със Селерон на 333 и е крайно време да бъде заменен. А дъното го взех изгодно, имам и други чарколяци и искам да ги употребя. Но все пак трябва да купя някакъв процесор.
Взимай един 1800+ и го клокни малко , друго не ти трябва ... Сложи и малко памет , никога не е излишна [8D]
Ще усетиш разлика след стария Селерон [:D]