ASRock K7VT2 - какво ви е мнението за това дъно .Работи ли стабилно, няма да го клоквам.Приемам всякакви отзиви. 10х
ASRock K7VT2 - какво ви е мнението за това дъно .Работи ли стабилно, няма да го клоквам.Приемам всякакви отзиви. 10х
Аз съм с такова!!!
За съжаление не ми се дават 40ст да си тегля куршума!!!
Чак толкова ли са зле аз съм чувал други отзиви,че били много стабилни.
аз имам добри впечатления от k7vm2 на компове за i-net/филми. ако търсиш хипер евтино дъно без никакви претенции - пробвай това. единият е вече на около година и не е направил нито веднъж фасон, хем го бях "надул" от 100 на 108 mhz ( duron 1300@1400, буахахахаха [])
аз за тея пари по хубаво да си взема ASRock K7S8X ,имам си видео карта така че не ми трябва вградена.
Дъното е стабилно, в това мога да те уверя, тъй като съм го ползвал повече от година. Представя се много добре като дъно с КТ266А чипсет. За тази цена конкурент е може би PC CHIP SV266A, но няма поддръжка на SDR памет. За него не мога да те уверя за стабилност, тъй като не съм го пробвал.
Да дъното е много стабилно, докъто работи!!!
Моито е на 1год. и въпреки сички медикаменти, които му давам производителността ми пада, на повечето тестове ми изкарва че паметта ми е по бавна от SDR а аз съм с HyperX!!!
A и друго вече не ми мери оборотите на вентилаторите!!!
Нещо не ми вдъхвате доверие май ще събирам пове4е пари за по-хубаво дънце.Е няма да е нещо супер ама [:D]
че нали ти се разправя че дъното е буклукчиво :P~ тва се опитваме да кажем да събираш пари