Резултати от 1 до 2 от общо 2

Проблем с печка Горение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2006
    Мнения
    1
    #1

    Проблем с печка Горение

    Имам печка Горение от около 1 година и половина, с керамичен плот. Не знам по каква причина, но силиконовото уплътнение около плота започна да се изронва(това не е точно описание, защото никога не съм виждала части от него,просто малко по-малко изчезва, наи-вече около най-използвания котлон)! От сервиза ми казаха, че това се дължало на факта, че прекалено много я мия и чистя, което на мен ми изглежда несериозно като обяснение. Моля, които разбира да ми даде по-смислено обяснение и дали това се покрива от гаранцията и по какъв начин може да се отстрани/поправи и да се предотврати по-нататашното изронване. Благодаря предварително!!!

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006
    Мнения
    34
    #2

    Re: Проблем с печка Горение

    Цитат Първоначално публикувано от diva_poly
    Имам печка Горение от около 1 година и* половина, с керамичен плот. Не знам по каква* причина, но силиконовото уплътнение около плота започна да се изронва(това не е точно описание, защото никога не съм виждала части от него,просто малко по-малко изчезва, наи-вече около най-използвания котлон)! От сервиза ми казаха, че това се дължало на факта, че прекалено много я мия и чистя, което на мен ми изглежда несериозно като обяснение. Моля, които разбира да ми даде по-смислено обяснение и дали това се покрива от гаранцията и по какъв начин може да се отстрани/поправи и да се предотврати по-нататашното изронване. Благодаря предварително!!!
    Здравей занимавам се с битова техника втора употреба от много години. Относно роненето на уплатнението неможеш да го спреш, но това не пречи на нормалната работа на печката. Доколкото знам не се включва в гаранцията понеже непречи на нормалната работа на уреда.Все едно да търсиш гаранция , че боята се е олющила. За гаранция се приема ако се отлепи керамичното стъкло. Съжалявам ,че трябва да те разочаровам, но това са фактите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. хладилник горение. осветление
    От roto във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 09-10-13, 15:57
  2. Проблем с включване на хладилник Горение
    От joro5kov във форум Хладилна техника
    Отговори: 4
    Последно: 10-03-13, 17:31
  3. бойлер горение
    От aad във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 17-12-12, 09:11
  4. пералня Горение WS43121
    От ivv във форум Бяла техника
    Отговори: 4
    Последно: 12-11-08, 14:14
  5. Отговори: 6
    Последно: 20-02-08, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе