Привет колеги. От около един месец имам проблем с пералня Електролуск ЕWF 1245. Когато и задам някоя от програмите за пране след около 10 -15 сек. пералнята почва да пиука и да мига бутона старт след което на дисплея изписва че цикъла е завършен и следва да се отвори вратата. На ден съм правил по 20 опита и не ще да тръгне, а друг път от първия зацепва. Когато реши тогава работи пералнята. Идва майстор и пуска диагнастика и излизат грешки Е -33 и Е -93. Изчисти ги и пералнята тръгна, на след два дена същата работа. Отваря пералнята и продуха /не знам как се казва частта одкъдето влиза водата - някакъв датчик / каза, че нищо му няма и дотук. Сега майстора е на почивка, но лично не вярвам да се справи, досега три пъти и идвал.Пералнята е извънгаранционна. Забравих да добавя, че когато програматора се сложи на програма за пълнене на вода, барабана се пълни, а на другите програми, когата реши да не работи, не се пълни с вода. Вече грешките след диагностика Е -33 и Е -93, не се трият. Прави ми впечатление, че след намесата му, вече не мога да запаметя и програма по желание. Като натисна бутона за опции и изписва, че има грешка.
Ако можете помогнете.