Здравейте,моля за съвет относно горецитираната пералня.
/На дръжката за отделението за прах е написано NovotronicW908 ,но мисля ,че е сменено .На външен вид и по описанието за употреба е W933/
Та питането ми е:
при пускане на програма смесено/т.е. без предпране №2/ и без значение какви други параметри-почва съвсем слабо да пълни.Шумът е нетипичния,при отворена кутия за прах се вижда как "църцори" основното пълнене.Каква хубава българска дума!При програми с предпране-предпълва нормално,при ръчно преминаване през програмите : отново закисва на основното пълнене и чак на плакнене 3-4 отново се отпушва.Един път ми светна червената лампа за вход филтър.Почистих и двата филтъра. Проблема продължава.Купена е втора употреба ,но преди 6 мес.е изтекла 2г. гаранция от Марти.
Не съм с 2 леви ръце,напротив.Но преди да разглобявам каквото и да е било, предпочитам да питам дори откъде се разглобява за да се стигне до разпределителите на водата към отделните пръскачи по отделенията за праха.Насочил съм се към някакво запушване там?
Днес спираха и пускаха ел.ток неколкократно!
А водата 2 пъти имаше прекъсвания също!
Предварително благодаря за напътствията и обясненията.Нещо не ми е момент за майстори .....Мисля да пробвам сам