Здравейте!
Имам проблем с бойлера и се надявам някои с подобни симптоми да може да ми помогне...
първоначално изгоря нагревателя...беше сменен и всичко беше наред за известно време, но "майстора" си е бил оставил ръцете, защото скоро след това изгоря и регулатора и той беше заменен и започнаха мъките...оказа се че още след първия ремонт е имало хлабава връзка и явно тя е била причината да изгори регулатора...оправих въпросната връзка но бойлера ми прави номера и не мога да разбера причината...нагрява - изключва и след това водата свършва супер бързо не стига и за 1 човек а все пак е 80л.(преди по трима сме се къпали...) на няколко пъти ми изключваше и постоянната защита и се налагаше ръчно да я възстановявам...открих че и обратния клапан много много не държи(при хващане с ръка на меката връзка на входа преди клапана от време на време беше топла)...и така.Ще съм много благодарен ако някой е имал подобни симптоми и знае къде е причината за да не сменям всички чарколяци...утре съм в магазина за обратен клапан малко силиконов кабел и обувки да досменя всички кабели...