В разстояние на 6 години 2 Tesy дадоха фира, за радост платих само за 1-то, другото ми го дадоха като гаранционна замяна.Трябва ми експертно мнение в кратки срокове.Кое да купя и има ли нещо по-добро, не много по-скъпо, дето да има такъв диаметър.
Сега 1-вия проблем - имам място само за SLIM модели, т.е. да не надвишават 35см в диаметър...Уви само Tesy отговарят на изискването и един бойлер на Аристон:
Ето Аристон модела...ЦЪК
От Tesy харесах това - ЦЪК
Втория проблем - нямам никаква идея как се източва бойлер, за да го сваля и никаква представа, ква пара взимат водопроводчиците за таз услуга. Всякакви идеи, акъли и съвети са добре дошли...щото е края на месеца кинтата е пред свършване, парите за топлофекация ще идат явно за бойлер...и то евтин. Имам клапан, който е на студената вода от този тип - ЦЪК, но като го натисна или дигна нагоре вода не тече...същевременно ми се струва, че в бойлера има доста вода, щото не мога да го мръдна на никъде. На всичко отгоре сме с малко детенце на 2 години и в момента практически работата е супер сложна, а аз съм само един обикновен сисадмин.