Някой може ли да ми каже какъв е проблема на хладилник мраз замръзва му горниа ляв ъгъл на камерата и изобщо не истудява ни в камерата ни в хладилната част? Благодаря ви предварително !!!
Някой може ли да ми каже какъв е проблема на хладилник мраз замръзва му горниа ляв ъгъл на камерата и изобщо не истудява ни в камерата ни в хладилната част? Благодаря ви предварително !!!
най-вероятно проблема е в уплътненията и за това не може да работи нормално
bobovo, според мен имаш частично запушване на филтър-дехидратора и/или загуба на фреон.
верояните причини са две:пропуск на хладилен агент или компресора ,по - скоро клапаните му са си вземали последно сбогом с теб ! Викни техник приател .
В горния ляв ъгал на камерата е обикновено входа,макар че не си уточнил модела "Мраз"/а те не на много малко/.Най-вероятно има три причини поради които може да стане това:Първоначално публикувано от bobovo
1.Пропуск на фреон/изпуска фреон/
2.Запушване на системата
3.Слаба компресия на мотор-компресора
Това при условие,че компресора работи постоянно.Ако включва и бързо изключва-проблемите са други.
Но каква е точо повредата,може да ти каже само хладилен техник и то след дефектация/прегледа и установи повредата/,много често само по обяснение не става!
90% от майсторлука е да установиш правилно повредата!
Ако доктора можеше да дава диагноза по телефона-кой щеше да ходи при него или да го вика???