Здравейте интересувам се по какво мога да разбера, че хладилника е тръгнал да се разваля? Напоследък ми прави впечатление че когато и да се сетя за него - компресора му е все включен - да понякога изключва - но щом ми е направило впечатление, значи вече доста често - може ли някой да ми нахвърля някои признаци - по които да разбера - да викам ли техник, за да не го изпусна и да се прецака тотално ако е могло да го спася.
Благодаря много - а, и ако някой знае колко е обичайната цена за посещение ( за гр.София) и какво е необходимо да включва прегледа на хладилника - за да си викна човек и да зная какво да искам да погледне. Хладилника е Електролукс - на Р134 с две врати долната е камера,а горната е хладилна част - най-отгоре има он ( което не свети? ) и копче с някакво символче начупена черта - когато го натисна свети оранжев цвят - и регулатор за температура - дори не знам за какво е това копче с оранжева светлина и символ начупената черта
П.С. Сега се сетих че разполагам с устройство за измерване на консумацията на хладилника - ако го замеря - моментна консумация и дневна - това дали ще помогне в диагностиката?