Резултати от 1 до 3 от общо 3

По какво да разбера че хладилника има проблем?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2009

По какво да разбера че хладилника има проблем?

Здравейте интересувам се по какво мога да разбера, че хладилника е тръгнал да се разваля? Напоследък ми прави впечатление че когато и да се сетя за него - компресора му е все включен - да понякога изключва - но щом ми е направило впечатление, значи вече доста често - може ли някой да ми нахвърля някои признаци - по които да разбера - да викам ли техник, за да не го изпусна и да се прецака тотално ако е могло да го спася.
    Благодаря много - а, и ако някой знае колко е обичайната цена за посещение ( за гр.София) и какво е необходимо да включва прегледа на хладилника - за да си викна човек и да зная какво да искам да погледне. Хладилника е Електролукс - на Р134 с две врати долната е камера,а горната е хладилна част - най-отгоре има он ( което не свети? ) и копче с някакво символче начупена черта - когато го натисна свети оранжев цвят - и регулатор за температура - дори не знам за какво е това копче с оранжева светлина и символ начупената черта

П.С. Сега се сетих че разполагам с устройство за измерване на консумацията на хладилника - ако го замеря - моментна консумация и дневна - това дали ще помогне в диагностиката?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:По какво да разбера че хладилника има проблем?

"по какво мога да разбера, че хладилника е тръгнал да се разваля? "
    Според мен ако е празен, има нещо нередно.А по-сериозно-провери температурите,регулациите,уплътненията.Ако работи по-лошо от лятото миналата година,викай човек.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340971152[/time]_________________________________________________

Първо махни скрежта!

4. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:По какво да разбера че хладилника има проблем?

Ами хладилника не е празен - обичайно запълнен си е, проверих уплътненията още преди да пиша - всички са прилепнали по мястото си - единствено между двете врати има малко мухъл - събира си се - ако това може да покаже нещо ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 15 Хладилника - благотворителност
    От TSH във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 31-05-14, 19:20
  2. От хладилника бие ток ?
    От ktkiro във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 7
    Последно: 13-05-12, 19:26
  3. Проблем с хладилника.
    От elmarr във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 4
    Последно: 20-04-12, 23:31
  4. Ръжда в хладилника
    От ognjano във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 19
    Последно: 12-12-11, 12:10
  5. От къде мога да разбера какво ми е дъното?
    От DerekMTN във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 5
    Последно: 26-02-07, 23:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе