Здравеите колеги,телевизорът беше залят с вода докато работи.Издава писък като се включи като аларма слабичък.какви може да са пораженията.Отварях го,не виждам да има проблем някъде.Телевизорът е Samsung 29'' 338T ако не се лъжа е модела.
Здравеите колеги,телевизорът беше залят с вода докато работи.Издава писък като се включи като аларма слабичък.какви може да са пораженията.Отварях го,не виждам да има проблем някъде.Телевизорът е Samsung 29'' 338T ако не се лъжа е модела.
Възможните поражения най вече са в импулсното или транзистора на тхо-то.
Не го включвай ,а го занеси в сервиз там ще оценят щетите и възможностите за ремонт.
Но не го включвай повече.В никакъв случай.Само ще го доразвалиш.
След като телевизорът ти е Самсунг изборът ти е между сервиза на Техномаркет до Метро или този на "Братя Миладинови". Препоръчвам от собствен опит вторият!
МАКС СЕРВИЗ
ул. Братя Миладинови 110, Варна, България
+359 52/650 660
не бих се надявал много на Макс сервиз.
Според мен - залят телевизор не е гаранционен. По-добре да е някой сервиз със добри техници.
ПП
и следващия път кажи на жена си че ваза с цветя никога не се слага на рафта над телевизора.
Китайската стена по средата от страната на 8ми Прим.полк - Мутафчиев. Но не знма дали работи ощеПървоначално публикувано от p.petkov
Работи,даже като го видях има повече работа от за един човек.Ще го занеса в края на седмицата,а аз преди малко след поредният обстоен преглед забелязах,че тхо-то е очернено от едната страна.Кода му е FUH29V007B.