Здравейте!
Преди две години /Декември 2011г./си купих Panasonic TX-P42S30 и до сега не е давал никакви проблеми - до днес!
Днес, както гледах кабелната изведнъж се чу лек пук, без искрене или предшестващо или последващо жужене и ТВ спря. Зеленият диод, който индицира, че ТВ е включен свети, но явно няма подаване на сигнали нито към звуковата платка, нито към блока за управление на дисплея. Опитах се поне да приведа ТВ в режим "Готовност" и да изключа от дистанционното, но не последва никаква реакция - диодът продължава да свети зелено и не смени цвета си в червено. Изключих ТВ от ключа и разбира се зеленият диод изгасна. Включих ТВ отново през ключа, зеленият диод светна,но нищо друго не се получи.
Та въпросът ми е дали има някаква комбинация със страничните бутони и да се "рестартира" ТВ, или пък вероятно захранването е заминало? По между другото и страничните бутони не са активни в момента, но в някаква комбинация от натискането им, ако може нещо да стане!
Ако някой може да ме посъветва дали проблемът е малък или пък е сериозен?
Направо съм изненадан! Все пак Панасоник е реномирана марка и не би трябвало толкова скоро да се случват такива проблеми!
Сега ще търся къде съм сложил гаранционната карта и касовата бележка, за да се обаждам по сервизи и т.н..